ג'ינסנג קוריאני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'ינסנג קוריאני
    משה
    08/10/2009

אני משתמש בג'ינסנג שבכל כמוסה הוא מכיל 10 אחוז ג'ינסו ובכל כמוסה יש 200 מ"ג שורש ג'ינסנג קוריאני.שאלתי היא מה הכמות שאני צריך לקחת על מנת להפיק את מלוא התכונות של הג'ינסנג בהתאאם לכמות החומר הפעיל שציינתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'ינסנג קוריאני

הוספת תגובה

• ג'ינסנג קוריאני

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    12/10/2009

משה שלום רב
    למה אתה נוטל ג'ינסנג קוריאני ? בהתאם למצבך ניתן להתאים לך פורמולה. אתה לא אמור להתאים את עצמך לפורמולה....המינון המקובל הוא תמצית יבשה תיקנית (4%) ג'ינסנואידים,100-150 מ"ג כפול 3 ביום.
    בברכת בריאות
    ד"ר מיכל לזרוביץ N.D

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

משה
    14/10/2009

אני משתמש ב20 אחוז ג'ינוסו וב 200 מ"ג למטרת אנרגיה ושיפור יכולת הריכוז אז מה המינון המומלץ לכמות זו של חומר פיעל? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

משה
    14/10/2009

אני משתמש ב10 אחוז ג'ינוסו וב 200 מ"ג למטרת אנרגיה ושיפור יכולת הריכוז אז מה המינון המומלץ לכמות זו של חומר פיעל אם בכל זאת אני מעוניין לקחת מוצר שמכיל את הכמות הזו? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו