שחלות פוליציסטיות ו-DCI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות ו-DCI
    מיכל
    21/10/2009

שלום! רציתי בבקשה להתייעץ אתכם לגביי תרופה בשם D Chiro Inositol או DCI.
    אני סובלת משחלות פוליציסטיות ואני ובעלי מנסים להיכנס כבר כשנתיים להריון. עד עכשיו שום תרופה לא עזרה לנו, ולצערי אני צריכה להתחיל בטיפולי פוריות הורמונאליות.
    אני רוצה לנסות בנתיים רק דרכים טבעיות (הורמונים הם האפשרות האחרונה שלי) האם תרופה זאת תעזור לי להסדיר את מחזור הביוץ ולהוריד את ההורמון הגברי (טסטסטורון). אני יודעת שאין למצוא אותה בארץ, אך ניתן לקבל אתה במשלוח מחו"ל.

בתודה, מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פוליציסטיות ו-DCI

הוספת תגובה

• תקראי על שיח אברהם

יגאל ב"י
    24/10/2009

אני לא חושב שאת צריכה ללכת כל כך רחוק,
    הצמח נחשב טוב מאוד לטיפול בבעיה.

תתיעצי עם מטפל בתחום

שבוע טוב
    יגאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה... אבל ....

מיכל
    25/10/2009

רציתי לברר... אז כן מומלצת או לא התרופה DCI?
    אני חיפשתי את השיח ולא מצאתי... האם אתם יכולים בבקשה בבקשה להפניות אותי לקישור זה.
    תודה מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה.

מיכל
    25/10/2009

הבנתי שמדובר בצמח ולא בדיבור בין 2 אנשים..... סליחה עוד פעם על הבורות ותודה שוב.
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• DCL

25/10/2009

מיכל שלום רב,
    לצערי אין לי נסיון עם DCL אבל עם שיח אברהם כן ומדובר בתוסף תזונה מצויין. מוצר זה קיים בחברות כמו אלטמן וסולגר ומגיע בשם- פמיקיור. ייתכנו שמות נוספים. בנוסף מומלץ להגיע לאבחון מעמיק יותר אשר יוכל באמת לתת מענה טוב יותר.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו