דלקת כירונית במעיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת כירונית במעיים
    אורלי
    26/10/2009

שלום, בני בן 13.5 נמצא סובל מדלקת במעיים, אנו נמצאים בשלבי בדיקות וברורים ובנתיים נוטל פאנטזה פעמיים ביום.
    בתקופה טרום התפרצות הדלקת הצואה שלו הייתה מסריחה במיוחד והוא היה נוטה להתאפק ולרוץ בדקה ה- 90 לשירותים (בד"כ בשעות אחה"צ כשיושב שקוע ומרותק למחשב ) ואז החלו היציאות להיות גם ריריות ומעט דמיות.
    בנוסף הוא מרגיש חולשה וחוסר אנרגיה וסובל מכאבי רגליים בדר"כ בשעות אחה"צ או לאחר הליכה/ספורט, התופעה של כאבי הרגליים מלווה אותו מילדות ובברור רפואי לא נמצא דבר.
    כמו כן נוטה לפתח דלקות גרון.
    שאלתי היא איזה קשר יש בין התופעות ומהו? ואיך אפשר לעזור לו בדרך משולבת אלטרנטיבית.
    יש לי מעט רקע בתחום וברור לי שעובר עליו משהו שמחייב התייחסות רחבה יותר.
    אנא עזרו לנו.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת כירונית במעיים

הוספת תגובה

• דלקת מעיים כרונית

26/10/2009

אורלי שלום רב,
    דלקת מעיים כרונית מוכרת ומטופלת ברפואה הטבעית בהצלחה רבה.
    המצב אותו את מתארת נראה כאחד משני מצבים- קרוהן או קוליטיס. כל אחד ממצבים אלו ניתנים לטיפול יעיל, בפרט בשל גילו הצעיר.
    התאפקות ללכת לשירותים באופן קבוע עלולה להוביל למחלות ותגובות בלתי רצויות מצד הגוף. בין היתר, עודף רעלנים במעיים הנספגים למחזור הדם, דימומים ואפילו טחורים.
    ייתכן קשר בין ההתאפקות לבין מצבו, אך תחילה יש לברר רגישויות למזנות. יש לבדוק "צליאק" וכן בדיקות אלרגיה לחומרים ומזונות שונים.
    בנוסף, אני ממליץ להגיע לאבחון מקיף אשר יוכל לתת מענה כולל למצב בנך, משולב עם הטיפול הרפואי.
    בריאות שלמה!
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו