נשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער
    ענת
    16/12/2009

שלום.
    אני בת 34 אחרי 2 לידות. יש לי נשירת שיער מוגזמת לדעתי גם במקלחת וגם כשהשיער יבש.
    איזה בדיקות צריך לעשות ואיך אפשר לפתור את הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער

הוספת תגובה

• נשירת שיער

16/12/2009

ענת שלום רב,
    ראשית, חשוב לדעת שנשירת שיער אחרי ההריון הוא דבר נורמאלי. כמובן שנרצה לחזק את הגוף על מנת להפחית תופעה זו ולהצמיח את השיער באופן בריא.
    מוצר מדף יעיל וטוב- רוטס HR נחשב לאמין. הוא מתאים במידה והנשירה היא תוצר של חוסרים באבות מזון (סביר שזו הסיבה). במידה והמצב לא ישתפר, אני ממליץ לערוך בדיקות דם לבדוק חסרים של ויטמינים מקבוצת B, ברזל, אבץ.
    בנוסף, לבדוק האם השמפו/ מרכך בהם את משתמשת, השתנו לאחרונה ואם כן אז לחזור לקודם.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה על מוצר נוסף

רון
    17/12/2009

נסי את "סיליציאה ביוטי ג'ל" /יבואן סופר מדיק, מיוצר על ידי חברת הובנר הגרמנית אם איני טועה.
    קחי כף גדושה כל ערב לפני השינה. המוצר טבעי לחלוטין...
    לגבי רוטס שהומלץ לך עליו, הוא מכיל גם סיליציאה בשילוב ויטמינים ומינרלים שונים, העיקרי שבהם הוא אבץ.
    לדעתי שילוב של סיליציאה (מוצר מדהים שאצלי ואצל חברותיי חולל קסמים) עם 2 כפות של זרעי דלעת ביום (שווה ערך לתוסף של אבץ) יביאו לתוצאות מהירות ויעילות.
    כמובן שכדאי לשים דגש מיוחד על איזון התפריט, ודגש על פירות ירקות, b12 וברזל.

בהצלחה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו