טחול מוגדל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחול מוגדל
    דור
    27/01/2010

שלום רב
    אני סובל מכאבי בטן ושילשולים כבר שנים והרופאים חושבים כי מדובר בתסמונת המעי הרגיז. בשנה שעברה הייתי בהודו וחטפתי שם קילקול קיבה ושילשולים חריפים במשך שבועיים,מאז, תדירות התקפי הכאבים והשילשולים גדולים יותר וחזקים יותר.בחודש האחרון יש לי כאבים בלתי פוסקים ושילשולים כל יום.
    לאחר בדיקות ct ואולטרסאונד נמצא כי:הטחול מגושם באורך 16.4 ס"מ.שאר הבדיקות:צואה,דם,שתן יצאו בסדר.
    ברצוני לדעת האם לפי הרפואה המשלימה הטחול יכול להיות הגורם לכאבי הבטן והשילשולים?
    האם יש תרופה טבעית או טיפול טבעי לטחול מוגדל?
    והאם פורמולות טבעיות יכולות לחסל חיידקים שאינם נמצאו בבדיקות הצואה(במידה ויש כאלו) ולפתור את בעיות כאבי הבטן והשילשולים לחלוטין?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחול מוגדל

הוספת תגובה

• טחול

alexander
    28/01/2010

דור שלום.
    דור,תעשה שני דברים:
    ראשית צריך להמשיך את הברור הרפואי,כי מרגיש לי שמשהו מיתפספס.
    שנית,בו זמנית ובהכוונת מנהלי הפורום תתחיל פרוגרמה נטורופתית.
    על מנת לבצע את החלק השני,פשוט קבע עימם,או קבל מהם הפניה.
    אל תדחה.
    בשורות טובות
    אלכסנדר דגן N.Ds

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טחול מוגדל ומעיים רגיזים

01/02/2010

דור שלום רב,
    טחול מוגדל עלול לגרום לכאבי בטן!
    ברפואה הטבעית תשובות למצבים בריאותיים רבים. במידה ומדובר בפרזיטים/ אמבות או כל "בעל חי" היושב במערכת העיכול ולא נתגלה בבדיקות, בהחלט ניתן יהיה לטפל בזה באמצעים טבעיים.
    טחול מוגדל, בדיוק באותו האופן שהוא גדל, גם יכול להצטמצם לגודלו המקורי, לאחר תהליך איזון ממושך, לרבות ניקוי רעלים ואיזון מערכת העיכול.
    אני ממליץ בחום לגשת לאבחון מקיף ולהתחיל לטפל בך.
    כהמלצה ראשונה עוד בטרם תגיע לטיפול- תתחיל ליטול פרוביוטיקה! ומומלץ ליטול לפחות 30 מיליארד חיידקים ליום (מחולק למספר מנות ביום)
    בריאות שלמה!
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו