מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנגשות מאכליםאור20/02/2010
שלום, אני קוראת ספר על נטורופתיה , בספר ישנם הסברים על מחלות ודרך מניעתן(או תופעותיהן),
אני חולה בהישימוטו(בלוטת התריס) ופסוראזיס ולשניהם מומלץ תוסף יוד ואכילה של דגים, בנוסף סובלת שנים רבות מאקנה(אני בת 25) ובספר רשום שיש להימנע מאכילה של דגים וצריכה של יוד.. מה ניתן לעשות במקרה הזה?
תודה
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנגשות מאכלים
22/02/2010אור שלום רב,
שאלתך בהחלט מורכבת. התשובה היא בגוף השאלה; זהו ספר... לא מטפל הבודק אותך וקובע את תזונתך. עקרונית מומלץ לאכול את מזונות אלו. גם במצב של אקנה- יוד ודגים אינם בעיה, אבל, חייבים כאן לערוך אבחון מלא ומקיף. רק לאחריו ניתן יהיה לדעת מה את צריכה לאכול.
בריאות שלמה
ד"ר רואי גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה, עוד שאלה
אור23/02/2010אני לאחר ניתוח קיצור קיבה(שרוול) ומעוניינת לבנות תפריט אצל נטורופת, האם יש נטורופתים שמתמחים באנשים בעלי קיצור קיבה?
האם לך יש ניסיון? האם אתה עובד עם מכבי?
תודה
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר קיצור קיבה
24/02/2010ביכולתי לסייע לך לבניית תפריט לאחר אבחון.
אין נטורופתים שזוהי התמחותם, אך בהחלט יש לנו הכלים המקיפים לטפל בזה.
אשמח לעזור.
אינני עובד עם קופת חולים אלא באופן פרטי ומול חברות ביטוח
כל טוב
ד"ר רואי גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תוספים ובדיקות- האם להפסיק נטילה?
הסתיידות קלה בטבעת מסתם מיטראלי
קמח תירס אורגני לאפייה בפסח
בצקת לאחר ניקוי רעלים וטיפות
טופו המשך לשאלה - מהונדס האם בריא?
טופו על בסיס יומי- האם בריא?
אכילת ירקות למשך כמה ימים ואכילה
שומשום ללא קליפה האם בריא?
יש לי חולשה בזמן האחרון ומים לא עוזרים
שוקולד מריר ואחוז קקאו וסוכר
ערוץ הבריאות
.jpg)