התנגשות מאכלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנגשות מאכלים
    אור
    20/02/2010

שלום, אני קוראת ספר על נטורופתיה , בספר ישנם הסברים על מחלות ודרך מניעתן(או תופעותיהן),
    אני חולה בהישימוטו(בלוטת התריס) ופסוראזיס ולשניהם מומלץ תוסף יוד ואכילה של דגים, בנוסף סובלת שנים רבות מאקנה(אני בת 25) ובספר רשום שיש להימנע מאכילה של דגים וצריכה של יוד.. מה ניתן לעשות במקרה הזה?
    תודה
    אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנגשות מאכלים

הוספת תגובה

• התנגשות מאכלים

22/02/2010

אור שלום רב,
    שאלתך בהחלט מורכבת. התשובה היא בגוף השאלה; זהו ספר... לא מטפל הבודק אותך וקובע את תזונתך. עקרונית מומלץ לאכול את מזונות אלו. גם במצב של אקנה- יוד ודגים אינם בעיה, אבל, חייבים כאן לערוך אבחון מלא ומקיף. רק לאחריו ניתן יהיה לדעת מה את צריכה לאכול.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, עוד שאלה

אור
    23/02/2010

אני לאחר ניתוח קיצור קיבה(שרוול) ומעוניינת לבנות תפריט אצל נטורופת, האם יש נטורופתים שמתמחים באנשים בעלי קיצור קיבה?
    האם לך יש ניסיון? האם אתה עובד עם מכבי?

תודה
    אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר קיצור קיבה

24/02/2010

ביכולתי לסייע לך לבניית תפריט לאחר אבחון.
    אין נטורופתים שזוהי התמחותם, אך בהחלט יש לנו הכלים המקיפים לטפל בזה.
    אשמח לעזור.
    אינני עובד עם קופת חולים אלא באופן פרטי ומול חברות ביטוח
    כל טוב
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו