tinea cruris וקנדידה מערכתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• tinea cruris וקנדידה מערכתית
    רונן
    23/10/2010

שלום,

איני סובל משום תופעה נפוצה ל"קנדידה מערכתית" (חוץ מפטרת בציפורניים, ששכיחה גם אצל כאלו שלא סובלים מ"קנדידה מערכתית").

אבל כיוון שאני סובל מאד מ- tinea cruris (או jock itch), עשיתי בדיקת צואה ב"קנדידה סנטר ישראל" (דניאלה שפי) בסניף בתל-אביב (בדיקה של ד"ר יוסף דיין).
    בבדיקה יצא שאני סובל מהרמה הכי גבוהה (4 איקסים).

כל הפטריות החזותיות שיש לי הם דרמופיטים, לא קנדידה אלבקנס.

לאחר קריאה ממושכת באינטרנט לגבי הפטרת שיש לי במפשעה (tinea cruris), התחלתי לחשוד שמה שיש לי בכלל לא קשור למה שמכונה "קנדידה מערכתית".

כיוון שכך, האם לדעתכם עליי להסתמך על בדיקת הצואה ובכל מקרה לקחת את הטיפול (היקר!) למרות שלעניות דעתי איני סובל משום תופעה הקשורה ל"קנדידה מערכתית"?

(הטיפול כולל פורמולות מרכיבים כמו לה-פאצ'ו ואגוז שחור. קוטלי פטרייה כגון GSE, חומצה קפרילית ושמן אורגנו, ופרוביוטיקה)

המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    tinea cruris וקנדידה מערכתית

הוספת תגובה

• tinea cruris וקנדידה מערכתית - תגובה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    25/10/2010

רונן שלום רב,
    האבחון שאני מבצעת הוא בעיקר אבחון על סמך הקליניקה של המטופל (כלומר מה שהוא מספר לי, ממה סובל וכו') וכן נעזרת באבחון אירידיולוגי שעשוי לתת כיוון לגבי הימצאות קנדידה, אך אבחון אירידולוגי בנושא זה איננו יכול להיות מדוייק.
    אם תהיה מעוניין בעזרה אישית יותר אשמח לעמוד לרשותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו