ג'ינסנג קוריאני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'ינסנג קוריאני
    רביד
    26/10/2010

אני חי בתאילנד. אישתי התאילנדית קיבלה תמצית ג'ינסנג קוריאני (נוזל סמיך שחור בבקבוק קטן וכפית ממש קטנה).
    כל הכיתוב למעט תמצית ג'ינסנג קוריאני הוא בקוריאנית. ויש לי כמה שאלות
    1. למה זה טוב? (אישתי אנמית עם לחץ דם נמוך)
    2. כמה זמן אפשר לשמור את זה? (יש על האריזה תאריך שאני לא יודע אם זה תאריך ייצור או תפוגה)
    3. אישתי נטלה כפית אחת בבוקר - בערב לפני השינה היתה לה יציאה גדולה בצבע ירקרק (אישתי סובלת בדר"כ מעצירות) . האם זה מהג'ינסנג? זה טוב או לא?

מתנצל מראש על השאלות הרבות. מקווה שתוכלו לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'ינסנג קוריאני

הוספת תגובה

• ג'ינסנג קוריאני - תגובה

27/10/2010

רביד שלום רב,
    ג'ינסנג קוריאני הינו צמח מרפא רב עצמה. אינני יודע את המקור ואמינות המוצר שאישתך נוטלת, אך כן אציין כי מדובר בצמח בעל תכונות מעלות אנרגיה, ממריצות ומחזקות את הגוף. בד"כ יש לעבור אבחון מקיף בכדי להחליט ליטול אותו (וצמחי מרפא בכלל) ואני מוצא שהוא אינו מתאים להרבה נשים, אלא יותר לגברים.
    הצואה הירקרקה יכולה להיות תגובה לצמח, אך יש לבדוק את אמינות הצמח.
    לחץ דם נמוך יכול להיות מתאים לטיפול עם ג'ינסנג, אך בד"כ מומלץ משולב עם צמחים נוספים.
    אנמיה, יכולה עם הג'ינסנג להיות פחות מורגשת, שאין זה בהכרח טוב, כיוון שזה עלול להראות כאילו האנמיה עברה, אך בפועל היא עדיין קיימת.
    ממליץ להבדק ולעבור אבחון נטורופתי/ סיני מעמיק לפני השימוש בצמח זה
    בריאות שלמה
    ד"ר גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו