קנדידה המחסלת הרשמית...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנדידה המחסלת הרשמית...
    ויק
    16/01/2011

לפני כחצי שנה ילדתי. בעקבות הלידה חלו שינויים בגופי אשר תאמו למחלת הקנדידה. ביצעתי בדיקה בבי"ח אלישע במרכז המיוחד המתמחה בקנדידה ונמצא כי יש לי המצאות גבוה מאוד של קנדידה במעי.
    אני חייבת לציין שהחל מגיל 3 בערך אינני אוכלת את רוב המאכלים הגורמים להמצאות קנדידה כגון: פרות,ירקות,פיצוחים,לחמים,שוקולדים...וכו'.
    התפריט שלי מצומצם ביותר ובעקבות הפניה לנטורופתיה בכדי לטפל במחלה,התפריט צומצם עוד יותר ללא יכולת במציאת תחליפי מזון.בעקבות כך נפגע לחלוטין אורח חיי, אך אני חשה הקלה קטנה ביותר בעקבות ה"טיפולים"(כרגע אני בטיפול אצל נטורופת+דיקור+"תוספי מזון").
    אני תקווה שהשינוי יגיע מתי שהוא ונאחזת בידע של העוסקים ברפואה המשלימה וברצון שלי להחלים.
    אני כבר חודשיים בתוך הרעבת "יום הכיפור", האם המצב הזה של לאכול כ"כ מעט ביום (אך בריא מאוד), נורמלי?
    מתי אמורה להגיע פריצת הדרך, השינוי המיוחל?
    כשאני חושבת על זה היה לי יותר "קל" עם הקושי הרב של הקנדידה מאשר עם המצב הפיזי והנפשי בו אני שרויה בעקבות "הטיפול" המונע.אל הקשיים האחרים נולדתי וכעט להחשף לקושי חדש אשר בא וגוזל עוד מהמינמום העלוב של המזון שאני אוכלת ממנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנדידה המחסלת הרשמית...

הוספת תגובה

• קנדידה המחסלת הרשמית... - תגובה

16/01/2011

ויק שלום רב,
    יש לבחון מחדש את מצבך. אם התזונה שלך היא לא מעוררת קנדידה, ייתכן והמצאות במצבי סטרס תמידי יכולים להיות הגורם.
    כמו כן, שימוש בתרופות כלשהן, לרבות אנטיביוטיקה או כל תרופה אחרת יכולות גם הן לשבש את רירית מערכת העיכול ולהיות הקטליזטור להיווצרות תנאים לצמיחת פטרית הקנדידה.
    ישנם צמחי מרפא חזקים במיוחד היכולים לסייע למצבך מבלי להיות בדיאטת רעב. חשוב לבחון את מה שאת אוכלת ולראות כי המזון באמת מתאים לך ואינו מותאם רק למחלה.
    אם את מטופלת היום על ידינטורופת אחר, יש להיוועץ עמו על כך. במידה ותרצי, אשמח להדריך אותך בנושא.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו