שד פיברוצסטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שד פיברוצסטי
    שירה ב.
    10/12/2007

נתגלה אצלי לפני שתניים בגיל 28 גוש בשד ימני , לאחר ביופסיה נתגלה כפיברוזיס. השאלה שלי האם ישנו טיפול לעזור לי במחלה הזאת בתזונה נכונה או ויטמנים, יש לציין שהגוש עדיין קיים עם כל תופעות הלואי המלוות לפני מחזור .
    אודה לכם מאוד באם תענו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שד פיברוצסטי

הוספת תגובה

• שד פיברוצסטי

12/12/2007

שלום לך
    גידול מסוג כלשהו מתקשר לחוסר איזון במערכת ההורמונאלית. בד"כ נמצא כי ישנה הצטברות של רעלנים במערכת הלימפה ו/ או הכבד. כל אחד ממערכות אלו משפיעות על הצטברויות או גידולים בגוף. כאשר נביט על החלוקה של הגוף על פי אזורים, נמצא כי בית החזה נשלט על יד הריאות (בראי הרפואה הסינית). הריאות אחראיות בין היתר על מערכת הנשימה ומערכת החיסון. ניתן אם כן להתייחס ל3 מערכות אלו בטיפול הטבעי: תרופה הומיאופתית יעילה עד מאוד לניקוז המערכת הלימפתית (לימפומיאוסוט) יכולה להועיל. מיץ רימונים סחוט טרי מסייע בכיווץ גידולים שפירים ומחזק מערכת חיסון. בנוסף- תה מחליטה של צמחי מרפא- שן הארי/ לענה/ גדילן מצוי וקמומיל יהיה יעיל מאוד לחיזוק וניקוי הכבד. אשמח לתת עוד פרטים טלפונית.
    ד"ר רואי גוניק ND

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שד פיברוצסטי

שירה ב.
    12/12/2007

אני מודה לך מאוד על ההסבר, והאמת יש לי בעיה בלימפדמיה מדרגה 1-2 ברגל שמאל, ונראה לי זה מצדיק חלק מההסבר שלך, לגבי הלימפדמיה אני מטופלת בניקוז לימפתי שנותן עזרה ראשונה אך לא פותר את הבעיה בעיקר בקיץ כאשר הרגל מתנפחת.
    השאלה שלי
    1. מה הכוונה לתרופה הומיאופתית? ,
    2.וגם מאיפה ניתן להשיג את צמחי המרפא שדברת עליהם חוץ מקמומיל שהוא בהישג יד ויש לנו בבית באופן מתמיד.
    3. וגם לגבי מיץ רמונים סחוט טרי , באיזה כמות, וגם הטעם שלו מאוד חמוץ האם יש המלצה לגבי השתיה שלו, וגם האם מץ רימונים מרוכז שקונים בסופר יכול להוות פתרון כאשר הרימונים לא בעונה.
    4. הזכרת בתשובתך אלי שניתן לפנות אליך טלפונית אך בפורום לא מעודכן הטלפון שלך!!!
    אני מאוד מודה לך על העזרה שאתה נותן בהסברים שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שד פיברוציסטי-המשך

25/12/2007

שלום לך שוב,
    תרופה הומיאופתית הנה תרופה שמקורה במינרל או צמח ועבר תהליך דילול ופירוק מולקולרי, עד אשר כל שנשאר הוא הויברציה (תדר) של החומרים המקוריים ללא הרעילות.
    ברוב בתי הטבע ניתן למצוא את צמחי המרפא שהזכרתי.
    מיץ רימונים סחוט יש למהול חצי/ חצי עם מים. כשלא בעונה ניתן להשתמש במיץ רימונים מרוכז (100% רימונים) גם בבתי טבע. מיץ זה יש להכין על פי ההנחיות (בד"כ כף אחת לכוס מים).
    פרטיי מופיעים בראש הפורום
    09-7466422
    מקווה כי עזרתי
    ד"ר גוניקND

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו