סימנים אדומים סגולים מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימנים אדומים סגולים מתחת לעיניים
    רחל
    06/02/2011

שלום
    אני בת 20, בדיקות דם תקינות, אוכלת בריא ומתעמלת כל יום.
    בחודשים האחרונים הופיעו לי סימנים אדומים/סגולים מתחת לעיניים, לרוב הם בצבע סגלגל.
    אשמח לקבל טיפול, הצעה, הפנייה, עזרה כלשהי שלא כוללת איפור, על מנת להפתר מהסימנים הללו.
    אני נואשת להעלימם.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עדיין מחכה לתשובה

r
    14/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימנים אדומים סגולים מתחת לעיניים - תגובה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    19/02/2011

רחל שלום רב,
    לעיגולים כהים או מראה כהה סביב העיניים אין פיתרון ברפואה האסטתית, המדובר בדרך כלל בנטייה משפחתית. יש לברר את הגורם.
    אצל בעלי עור כהה (כמות רבה של מלנין והוא הפיגמנט הקובע את צבע העור) העיגולים הכהים יהיו בולטים יותר לאחר שפשוף העיניים או בזמן עייפות. מומלץ לישון היטב.
    שאלה נוספת שאפשר לשאול האם את אלרגית למשהוא? בהחלט אלרגנים יכולים לגרום לאדם לשפשף את עיניו והדבר בהמשך הופך להיפרפגמנטציה (שינוי בגוון העור לכהה יותר). בעזרת טיפול נטורופתי הרבה פעמים ניתן לזהות את האם אדם אלרגני לחומרים כלשהם. בכל מקרה מומלץ להחשף כמה שפחות לשמש כדי למנוע גירוי להיווצרות של הפיגמנט. אפילו עדשות מגע יכולות לגרום לגירוי.
    יכול להיות כי העיגולים הכהים סביב לעיניים נגרמים על ידי נפיחות או אפילו עצירת נוזלים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות נגד עצירת הנוזלים?

אנונימית
    20/02/2011

אני בהירת עור, ויודעת שזה עקב אלרגיה. חומר ניקוי עשה לי, אך אני כבר מעל חודש לא משתמשת בו, אך יש סימנים. ניסיתי להוריד ולבדוק כל מיני מוצרים לפנים שאולי גורמים לכך, אך לא הצלחתי לדעת ברור.

אולי זה עצירת נוזלים, כפי שאמרת. מה עלי לעשות נגד זה?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו