הריון שהפסיק להתפתח בשלב מוקדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון שהפסיק להתפתח בשלב מוקדם
    לימור
    27/02/2011

שלום לכם, אני בת 42.8, לאחר טיפול הפריה ראשון, נקלטתי והייתי בהריון. בשבוע 6.4 היה דופק אך העובר היה קטן מידי, שבוע אחרי זה כבר לא היה דופק. זה היה ביום חמישי האחרון - האולטרסאונד. אם עד מחר לא תהיה הפלה טבעית, צריכה לקחת כדור ציטוטק... ואם גם זה לא יעזור אז יהיה צריך גרידה. מחפשת דרך טבעית לעזור להפלה טבעית לקרות ושמעתי על תה פטל. האם תה פטל מתאים לשימוש במצבי - לכיווץ הרחם? שמעתי גם על תה לענה. האם אחד מהם מתאים או שאתם יכולים להמליץ על משהו אחר שמתאים למטרה זו? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הריון שהפסיק להתפתח בשלב מוקדם - תגובה

14/03/2011

לימור שלום רב,
    ראשית, צר לי על הפסקת ההריון וצר לי שלא יכולתי לענות מוקדם יותר.
    נושא הריון ולידה הוא נושא מורכב מאוד ומצריך התאמה אישית לכל אישה. ישנם צמחי מרפא רבים ותוספי תזונה שונים היכולים לסייע לכניסה להריון ושמירת הריון תקין. אינני יכול להמליץ באופן כללי על כך, אלא רק באבחון אישי.
    נכון שידוע כי עלי הפטל יכולים לסייע לכיווץ רחם, אבל יותר מתאים כהכנה ללידה ולא להפלה.
    בריאות שלמה
    ד"ר גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו