פריחה בפנים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה בפנים...
    amit
    12/03/2011

שלום רב,

כשאני מרכיבה משקפיים העור שלי (בעיקר בלחיים ובאף) נוטה להאדים, לפרוח ולהתקלף, במיוחד בימים חמים.
    עשיתי בדיקת אלרגיה (בדיקת מטלית), ואין לי שום אלרגיה. ניסיתי מספר סוגי משקפיים (פלסטיק ומתכת) וזה לא עוזר. כנראה שהעור שלי רגיש לזיעה שמצטברת בגלל המשקפיים...

את רוב הבעיה הצלחתי לפתור בעזרת חומץ תפוחים - מרחתי חומץ מדולל על אזור הפנים ורוב הקילופים נעלמו.

הבעיה היא שעל האף עדין נשארו מין בליטות עגולות קטנות בצבע העור, זה נראה כמו נקבוביות גדולות יותר, וזה נעלם רק כשאני מסירה את המשקפיים לכמה ימים.

האם יש לכן המלצות למשהו טבעי שכדאי לנסות? שמעתי על תאנים אבל אני לא בטוחה...

הייתי אצל רופאי עור ואלרגולוגים ובינתיים הדבר היחיד שעוזר לפריחה הזו זו רפואה טבעית...

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה בפנים...

הוספת תגובה

• תוספת

amit
    13/03/2011

זה נראה כמו נקבוביות עור שנסתמו בגלל ההזעה ולכן גדלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחה בפנים... - תגובה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    13/03/2011

עמית שלום רב,
    אם הדבר נובע כתוצאה מזיעה עלייך להקפיד לנקות יותר את הפנים. אני הייתי שוקלת מעבר לעדשות מגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ותיקון

אלי
    16/03/2011

תודה רבה, ותיקון: הייתי עכשיו אצל רופאת עור שאמרה שמדובר בסבוראה... השאלה אם יש טיפול נטורופתי למקרה הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו