מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב עם צמחיםדוד27/12/2007
האם ניתן לשלב גאבה עם רודיולה
ויש לציין שאני לוקח רודיולה שבועיים 3 פעמים ביום ויש קצת שיפור , מתי זה יתחיל לעזור? יש לציין שאני סובל מחרדות כנראה בגלל שמישהו דחף לי משהו בהודו לפני חצי שנה , שאני חושב שזה היה LSD נראה לי , עד היום חשבתי זה בעייה רפואית היום נוכחתי לדעת שלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה לפי סוג דם
29/12/2007שלום רב!
תזונה לפי סוג הדם נחשבת כיום למתקדמת ואף הגיונית במובנים רבים. אני נוהג להמליץ למטופליי חלקים משיטה זו, שכן אני משלב גם התאמה אישית ולא רק לפי סוג הדם. יחד עם זאת, לפי הנתונים שרשמת (טווסית), נראה שתזונה זו יכולה לעזור לך ולבנך בן ה- 4.5 חוד'.
אני ממליץ לרכוש את הספר- תזונה לפי סוג הדם (ברשתות חנויות הספרים) וללמוד את התזונה המתאימה לסוג הדם שלך- O.
בבוקר את יכולה לפתוח עם סלט פירות טרי או סלט ירקות. בנוסף, ניתן לרכוש לחם מחיטה נבוטה (לא טרום נבוטה) בבית הטבע. לחם זה עתיר חלבון ודל פחמימות כיוון שמיוצר מנווט החיטה ולא מחיטה בוגרת.
ניתן גם להכין דיסת אורז מאורז מלא ולהשתמש בחלב אורז או מעט יוגורט עיזים.
שימי לב שבעת ההנקה ילדך מצליח לאכול כמות מספקת בכל הנקה. פעמים רבות ילדים המתקשים "לשאוב" מספיק חלב אם מתעייפים ואז דורשים פעמים רבות יותר של אכילה.
לבריאות!
ד"ר גוניק ND* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגאבא ושילוב עם צמחי מרפא
29/12/2007שלום רב!
רודיולה הנה צמח מרפא בעל תכונות מרגיעות, מפיגות מתח. צמח זה סה"כ בטוח לשימוש. חשוב לא להשתמש בו ליותר מ-3 חודשים מבלי להיוועץ באיש מקצוע.
GABA הנה חומצה אמינית הבטוחה לשימוש ולטווח ארוך. אין בעיה לשלב עם צמח מרפא זה. חשוב לציין כי על מנת להשיג ספיגה טובה יותר של GABA יש ליטול יחד עם ויטמין B6.
תרגיש טוב!
ד"ר גוניק ND* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תוספים ובדיקות- האם להפסיק נטילה?
הסתיידות קלה בטבעת מסתם מיטראלי
קמח תירס אורגני לאפייה בפסח
בצקת לאחר ניקוי רעלים וטיפות
טופו המשך לשאלה - מהונדס האם בריא?
טופו על בסיס יומי- האם בריא?
אכילת ירקות למשך כמה ימים ואכילה
שומשום ללא קליפה האם בריא?
יש לי חולשה בזמן האחרון ומים לא עוזרים
שוקולד מריר ואחוז קקאו וסוכר
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)