שילוב עם צמחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב עם צמחים
    דוד
    27/12/2007

האם ניתן לשלב גאבה עם רודיולה
    ויש לציין שאני לוקח רודיולה שבועיים 3 פעמים ביום ויש קצת שיפור , מתי זה יתחיל לעזור? יש לציין שאני סובל מחרדות כנראה בגלל שמישהו דחף לי משהו בהודו לפני חצי שנה , שאני חושב שזה היה LSD נראה לי , עד היום חשבתי זה בעייה רפואית היום נוכחתי לדעת שלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב עם צמחים

הוספת תגובה

• תזונה לפי סוג דם

29/12/2007

שלום רב!
    תזונה לפי סוג הדם נחשבת כיום למתקדמת ואף הגיונית במובנים רבים. אני נוהג להמליץ למטופליי חלקים משיטה זו, שכן אני משלב גם התאמה אישית ולא רק לפי סוג הדם. יחד עם זאת, לפי הנתונים שרשמת (טווסית), נראה שתזונה זו יכולה לעזור לך ולבנך בן ה- 4.5 חוד'.
    אני ממליץ לרכוש את הספר- תזונה לפי סוג הדם (ברשתות חנויות הספרים) וללמוד את התזונה המתאימה לסוג הדם שלך- O.
    בבוקר את יכולה לפתוח עם סלט פירות טרי או סלט ירקות. בנוסף, ניתן לרכוש לחם מחיטה נבוטה (לא טרום נבוטה) בבית הטבע. לחם זה עתיר חלבון ודל פחמימות כיוון שמיוצר מנווט החיטה ולא מחיטה בוגרת.
    ניתן גם להכין דיסת אורז מאורז מלא ולהשתמש בחלב אורז או מעט יוגורט עיזים.
    שימי לב שבעת ההנקה ילדך מצליח לאכול כמות מספקת בכל הנקה. פעמים רבות ילדים המתקשים "לשאוב" מספיק חלב אם מתעייפים ואז דורשים פעמים רבות יותר של אכילה.
    לבריאות!
    ד"ר גוניק ND

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גאבא ושילוב עם צמחי מרפא

29/12/2007

שלום רב!
    רודיולה הנה צמח מרפא בעל תכונות מרגיעות, מפיגות מתח. צמח זה סה"כ בטוח לשימוש. חשוב לא להשתמש בו ליותר מ-3 חודשים מבלי להיוועץ באיש מקצוע.
    GABA הנה חומצה אמינית הבטוחה לשימוש ולטווח ארוך. אין בעיה לשלב עם צמח מרפא זה. חשוב לציין כי על מנת להשיג ספיגה טובה יותר של GABA יש ליטול יחד עם ויטמין B6.
    תרגיש טוב!
    ד"ר גוניק ND

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו