שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רחל
    01/01/2008

האם הקנדידה אמורה לעבור בשלב כלשהו? אני חודשים תקועה איתה במצב מחמיר מאוד. עייפות,מיגרנות,חולשה,תשוקה עצבנית למתוק,עצירות כמה ימים ואז...לא משנה, תופעות של דלקת בשתן למרות שהבדיקות תקינות וגם כאב נוראי בנרתיק כל הזמן עד כדי כך שאני אפילו לא יכולה להשתמש בטמפונים במחזור, ההרגשה שלי היא כאילו הכנסתי לשם סלע.

הרופא טען שזה קנדידה ופה אני גם ישאל מה זה לעזעזל קנדידה טרופי?! זה מה שיש לי, כל מקום שאני מחפשת תרופות לקנדידה שלי, מתייחס רק לקנדידה אלביקנס. כידוע לי יש לפחות 4 סוגים. האם אני צריכה להתייאש כי יש לי סוג אחר??ובכלל, הרופאים היום לא נותנים שום מענה ובטח שלא תחת ההגדרה "קנדידה" אני שומרת על דיאטה ולוקחת קולורקס(שהגביר לי את המיגרנות ופתאום באורך פלא הם עברו לבנתיים,) יש הרגשה טובה יותר. ובקיצור גם לוקחת קומבו קפרילית ומגה פרוביוטיק. אז למה לכל הרוחות לוקח לזה כ"כ הרבה זמן לעבור? אני בקושי מתפקדת..ואני רק בת 20 וחולה כמו בת 70.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• קנדידה

01/01/2008

שלום רב!
    קנדיה הנה פטריה הקיימת במערכת העיכול שלנו. היא נמצאת שם כל הזמן וחיה בשלום עם "ידידיה" החיידקים הפרוביוטיים. הבעיה מתעוררת כאשר ישנה יציאה מאיזון במערכת העיכול הגורמת לירידה חדה במאזן החיידקים המגנים על המעיים ושינוי בחומציות מערכת העיכול. אז הקנדידה מתחילה לגדול ויוצרת הרבה מהסימפטומים אותם את מתארת.
    אז התשובה היא- כן, ניתן "להעביר" את הסימפטומים הללו וכן ניתן לחזור ולהרגיש טוב וכן ניתן לאזן את החומציות במעיים ואת מאזן החיידקים הפרוביוטיים והפטריה.
    המוצרים אותם את צורכת הנם מהשורה הראשונה! מוצרים העוזרים עד מאוד לבעיה אותה את מתארת. התשובה אם כן טמונה בכמויות שאת נוטלת, בזמן ובשילוב עם תזונה נכונה ושתייה של מספיק מים.
    הקולורקס יש לקחת עקרונית פעם ביום, אך אם אין שיפור אחרי חודש, יש לעלות לפעמיים ביום.
    פרוביוטיקה- מינונים גבוהים של 2 קפסולות, פעמיים ואף 3 פעמים ביום (לפני אוכל).
    חומצה קפרילית- 1 קפסולה 3 פעמים ביום.
    (יש לציין כי אלו הן הנחיות כהמלצה בלבד ואינן תחליף להמלצתו של רופא).
    כמה מים את שותה? בהדרגה תגיעי ל2 ליטר מים ביום (מצבים שונים אף דורשים יותר).
    תהיי סבלנית, זה יכול לקחת זמן.
    לבריאות!
    ד"ר רואי גוניק ND

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו