מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרחל01/01/2008
האם הקנדידה אמורה לעבור בשלב כלשהו? אני חודשים תקועה איתה במצב מחמיר מאוד. עייפות,מיגרנות,חולשה,תשוקה עצבנית למתוק,עצירות כמה ימים ואז...לא משנה, תופעות של דלקת בשתן למרות שהבדיקות תקינות וגם כאב נוראי בנרתיק כל הזמן עד כדי כך שאני אפילו לא יכולה להשתמש בטמפונים במחזור, ההרגשה שלי היא כאילו הכנסתי לשם סלע.
הרופא טען שזה קנדידה ופה אני גם ישאל מה זה לעזעזל קנדידה טרופי?! זה מה שיש לי, כל מקום שאני מחפשת תרופות לקנדידה שלי, מתייחס רק לקנדידה אלביקנס. כידוע לי יש לפחות 4 סוגים. האם אני צריכה להתייאש כי יש לי סוג אחר??ובכלל, הרופאים היום לא נותנים שום מענה ובטח שלא תחת ההגדרה "קנדידה" אני שומרת על דיאטה ולוקחת קולורקס(שהגביר לי את המיגרנות ופתאום באורך פלא הם עברו לבנתיים,) יש הרגשה טובה יותר. ובקיצור גם לוקחת קומבו קפרילית ומגה פרוביוטיק. אז למה לכל הרוחות לוקח לזה כ"כ הרבה זמן לעבור? אני בקושי מתפקדת..ואני רק בת 20 וחולה כמו בת 70.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה
01/01/2008שלום רב!
קנדיה הנה פטריה הקיימת במערכת העיכול שלנו. היא נמצאת שם כל הזמן וחיה בשלום עם "ידידיה" החיידקים הפרוביוטיים. הבעיה מתעוררת כאשר ישנה יציאה מאיזון במערכת העיכול הגורמת לירידה חדה במאזן החיידקים המגנים על המעיים ושינוי בחומציות מערכת העיכול. אז הקנדידה מתחילה לגדול ויוצרת הרבה מהסימפטומים אותם את מתארת.
אז התשובה היא- כן, ניתן "להעביר" את הסימפטומים הללו וכן ניתן לחזור ולהרגיש טוב וכן ניתן לאזן את החומציות במעיים ואת מאזן החיידקים הפרוביוטיים והפטריה.
המוצרים אותם את צורכת הנם מהשורה הראשונה! מוצרים העוזרים עד מאוד לבעיה אותה את מתארת. התשובה אם כן טמונה בכמויות שאת נוטלת, בזמן ובשילוב עם תזונה נכונה ושתייה של מספיק מים.
הקולורקס יש לקחת עקרונית פעם ביום, אך אם אין שיפור אחרי חודש, יש לעלות לפעמיים ביום.
פרוביוטיקה- מינונים גבוהים של 2 קפסולות, פעמיים ואף 3 פעמים ביום (לפני אוכל).
חומצה קפרילית- 1 קפסולה 3 פעמים ביום.
(יש לציין כי אלו הן הנחיות כהמלצה בלבד ואינן תחליף להמלצתו של רופא).
כמה מים את שותה? בהדרגה תגיעי ל2 ליטר מים ביום (מצבים שונים אף דורשים יותר).
תהיי סבלנית, זה יכול לקחת זמן.
לבריאות!
ד"ר רואי גוניק ND* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תוספים ובדיקות- האם להפסיק נטילה?
הסתיידות קלה בטבעת מסתם מיטראלי
קמח תירס אורגני לאפייה בפסח
בצקת לאחר ניקוי רעלים וטיפות
טופו המשך לשאלה - מהונדס האם בריא?
טופו על בסיס יומי- האם בריא?
אכילת ירקות למשך כמה ימים ואכילה
שומשום ללא קליפה האם בריא?
יש לי חולשה בזמן האחרון ומים לא עוזרים
שוקולד מריר ואחוז קקאו וסוכר
ערוץ הבריאות
.jpg)