מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה וקדמיוםלימור01/01/2008
האם שמעתם על בדיקת שתן מיוחדת שדרכה ניתן לגלות אם יש בגוף עודף (הרעלה) של מתכת ושל איזה סוג? עשיתי בדיקה כזו ונאמר לי שאצלי יש בעיקר קדמיום בעודף וגם ניקל בעודף ששאלתי לגבי תזונה הוא נתן לי רק שבוע אחד לעשות ניקוי.
רציתי לשאול אם יש מזונותאו צמחים שדרכם הקדמיום יותר מגיע לגוף? כי לצערי לפי מה שקראתי הקדמיום יכול להגיע מהרבה מקורות גם מהמים.
ולגבי לקיחת אבץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה וקדמיום
04/01/2008שלום רב,
מהי הבדיקה שעשית? אני יודע על בדיקות שונות הנעשות לבדיקת מתכות כבדות. לא ידוע לי בישראל היכן.
יחד עם זאת, ישנם דרכים רבות לסלק מתכות כבדות מהגוף.
המינרל צורן (סיליצאה) יעיל מאוד בספיחת מתכות מהגוף, בעיקר אלומיניום. קו-אנזים Q10 יעיל מאוד להעשרת הדם בחמצן ואחד מנוגדי החמצון היעילים בשוק. מהיותו כזה, הוא יעיל גם בהוצאת מתכות כבדות מהגוף. לגבי שתיה של מים, פשוט המנעי משתיה ישירה של מי ברז. כל מסנן איכותי יסנו את שתי מתכות אלו מגופך. כאן גם מומלץ לערוך ניקוי ממושך יותר משבוע, אשר כולל בין היתר ניקוי של הכבד- צמחי מרפא יעילים לתפקיד זה הם- גדילן מצוי ושן הארי. כל אחד מהם ניתן לרכוש בבתי הטבע הקרוב לביתך.ניתן להכין חליטה של שני צמחים אלו.
לבריאות!
ד"ר גוניק ND* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תזונה וקדמיום
סיגל06/01/2008
רשמתי שעשיתי בדיקת שתן, תוספת היא הייתה אצל נטורפת אם לא שמת לב במה שכתבתי, 1)אני לוקחת אגוז שחור במיצוי לניקוי כבד האם אתה מכיר ומה דעתך על מוצר זה?,2 )שאלתי האם יש מזונות שיש בהם קדמיום ולא נענתי ולכן אני שואלת שוב,3) אני סובלת ממחלת עור נדירה בשם darier| ובנוסף למה שרשמתי שאני לוקחת אני לוקחת גם קורל קלציום (שמים את זה במים), אצה של י.ג.ן כחולה ירוקה, וברזל אבל לא כל השנה ופרוביוטיקה אבל לא מספיק מקפידה על לקיחתה, עורי יבש ועם קשקשת באיזור הT של הפנים וקצת קשקשת בשיער , מעוניינת לדעת מה דעתך על התוספים שאני לוקחת? ,4) מעוניינת לדעת מה היא בדיוק הסיליציאה איך לוקחים אותה ובאיזה מינון ?5) אם יש חברה מסוימת שעליה אתה ממליץ?,6) האם היא עוזרת גם לספוך קדמיום או בעיקר רק אלומיניום? אני צטערת על כמות השאלות פשוט אני מעדיפה לרשום את כל השאלות בפעם אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה- דריאר
07/01/2008שלום לך.
תודה על הפירוט בתשובתך אלי. מיצוי אגוז שחור הוא אחד מיני רבים היכולים לעזור בניקוי הכבד. לו גם השפעה מיטיבה על ניקוי הדם. אני אינני עובד עמו אך תוצאותיו טובות בשילוב עם תזונה מתאימה והקפדה על שתיית מספיק מים ביום. קדמיום לא אמור להיות בעודף בשום מזון, יחד עם זאת ייתכן כי נמצא יותר ממנו בדגים ובירקות/ פירות שרוססו באופן בלתי מבוקר. אני ממליץ לך לא לשבור את הראש עם נושא זה ולהתמקד באיך לנקות את גופך ממתכות אלו.
הסיליצאה (חברת סופר מדיק/ הובנר) מגיע בצורת ג'ל לשתייה. הוא יעיל לספיחת מתכות שונות (גם אלומיניום וקדמיום..) הנחיות על גבי המוצר. התוספים אותם את נוטלת הנם טובים, אך אני ממליץ להקפיד בנטילתן על מנת ליצור רצף טיפולי.
ג'ל טבעי (קומבו-דורון של וולדה) יכול להרגיע את האדמומיות/ גרד בעור)
מקווה כי עניתי על שאלותיך, תרגישי טוב!
ד"ר גוניק ND* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תוספים ובדיקות- האם להפסיק נטילה?
הסתיידות קלה בטבעת מסתם מיטראלי
קמח תירס אורגני לאפייה בפסח
בצקת לאחר ניקוי רעלים וטיפות
טופו המשך לשאלה - מהונדס האם בריא?
טופו על בסיס יומי- האם בריא?
אכילת ירקות למשך כמה ימים ואכילה
שומשום ללא קליפה האם בריא?
יש לי חולשה בזמן האחרון ומים לא עוזרים
שוקולד מריר ואחוז קקאו וסוכר
ערוץ הבריאות
.jpg)