פורום יופי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רוית
    13/12/2007

שבוע טוב לכולן....
    רציתי לשאול משהו דיי חשוב עבורי.
    מאז ומתמיד הייתי ילדה טובת לב ותמימה, חכמה אבל לא יפה. בדיוק מתולעות הספרים ההן, הלא מקובלות.
    תמיד הייתי נראית כמו בן עם שיער מקורזל וקצר ופחות כמו הבנות בכיתה עם השיער הגולש והפנים הבובתיות.

בגיל החטיבה גיליתי שעם השקעה בטיפוח אני יכולה להיות אפילו נאה ובתקופה האחרונה, בגיל 25 בה אני יוצאת לדייטים, קבלתי פידבקים מחממי לב ביותר לגבי המראה שלי שזה דיי משמח.
    מהם עקבי האכילס שלי? תשאלו.
    יש לי עור פנים אדמומי ולא בהיר או אחיד ואני גם סובלת מחצ'קונים.
    הדבר השני הבעייתי הוא השיער שלי שתמיד קראתי לו צמר פלדה או סתם ליפה. בניגוד לשיער מתולתל או מקורזל אחר, הוא סתם לא עומד ולא מסתדר. נראה כמו חוטים או כמו אפרו ורק לא כמו משהו שאפשר איכשהו לצאת איתו החוצה.
    אז עם הזמן התחלתי לעשות פן כל שבוע במספרה ולהשתמש במייק אפ, פודרה וסומק.

אז מה הבעיה?
    יש הבדל ענקי, עצום כמעט בין איך שאני נראית עם מייק אפ ופן לבין איך שאני בלי. ואני כל הזמן חוששת שהפער הזה יפריע למי שאצא איתו. אם זה דייט, 2 בשבוע, מילא. תמיד אפשר להסתדר. אבל מה יקרה כשזה יהיה מישהו שאגור איתו? מה יקרה כשאאלץ להשאר עם שיער לא מסודר ללא פן וכו'? אני מרגישה שהפער כל כך ניכר, שאני לא רוצה לעבוד על אף אחד.
    אם הוא יעשה אחורה פנה ולא ימשך אליי?
    מצד שני, אין לי סיכוי להיראות יפה באופן טבעי.
    אין לי פנים צחורות או שיער נופל או מסודר ונורמלי. מה אני אמורה לעשות?!

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לדעתי את צריכה

סיגל
    13/12/2007

לבטוח בעצמך,זאת אומרת המון בטחון עצמי,שלדעתי אין לך,את לא צריכהלחשוש משום דבר,אם מתי שהוא מישהוא התאהב בך ,ואת כמובן בו,ותגורו ביחד כמו שאת רושמת למשל,אז הוא יקבל אותך גם בלי פן ושער חלק,וגם בלי איפור וכדומה,כי נכון שהמראה מאוד חשוב אבל גם מה שיש בפנים אצלך כמו האופי גם מאוד חשוב למערכת היחסים,אז חמודה את יכולה לעשות כל שבוע פן וכמובן להתאפר ולהתגנדר,אבל בבית תרגישי כמו בבית עם הגבר שלך,כי שיש אהבה זה מגשר על הכל לדעתי,המון בהצלחה ומקווה שעזרתי קצת! סוף שבוע מקסים!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להיות טיבעית!!

רוית אסף
    15/12/2007

היי,

אני בהחלט מסכימה עם תשובתה של סיגל. את חייבת להתנהג בטיבעיות ולהיות מי שאת. אין טעם להצגות ומסכות כי זה יהיה בעוכרייך. את בהחלט יכולה להתאפר ולסדר את שיערך כפי שנוח ונראה לך , זה בסדר ואפילו חשוב להיות מודעת ומטופחת, אבל זה צריך לבוא ממקום של נוחות אישית שלך ולא של הסביבה, כך כשגם שתסירי את האיפור, לא תתגלה מישהי אחרת, אלא מישהי שמעריכה ובטוחה בעצמה. תגרמי לגבר שלך להעריץ את אישיותך ואז תיראי הכי יפה בעיניו.
    חוץ מזה היופי הוא בעיני המתבונן. אגב, יש שיטות וטכניקות להחלקת שיער לאורך זמן, את יכולה לצבוע את שערך כך שיחמיא לך. עם עור פנייך אינו חלק, יש דרך לטפל ולשפר את המראה.

יש לי עובדת באחד הסניפים, שממש מזכירה את הסיפור שלך. וזה ממש בסדר להראות קצת אחרת כשאת מאופרת, הרי האיפור, מטרתו לשדרג את המראה (חשוב מאוד לדעת להתאפר) ולא להיפך.

בילוי מקסים,

רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סומק או הצללה??
    שושנה
    11/12/2007

תמיד חשבתי ששמים סומק על עצם הגבה אבל שמעתי מתלמידה שלך מבאר בעי ואתם מלמדים היכן שמים את הסומק וגם לא הבנתי מה זה קוקה???

לקביעת תור
    סגירה
    סומק או הצללה??

הוספת תגובה

• לשושי...

רוית אסף
    11/12/2007

היי שושי,

הקוקה הינה פודרה/ מייק אפ כהה, אשר מצויינים ליצירת הצללות. הצללה כשמה כן היא, יצירת צל מתחת לעצם הלחי (יצירת אזור כהה יותר) לשם חיטוב הפנים. יש אפשרות ליצור הצללה רטובה ע"י שימוש במייק אפ כהה - בעזרת ספוגית לחה בטפיחות קלות מתחת לעצם הלחי ובעדינות, כך שיווצר מעין צל ולא כתם. לחילופין ניתן ליצור הצללה יבשה ע"י פודרה כהה בעזרת מברשת פודרה. לאחר שיצרנו את ההצללה, מורחים סומק על תפוחי הלחיים בעזרת מברשת סומק ומטשטשים.

הצללות נכונות באזורים שונים בפנים: בצידי האף ליצירת מראה אף צר יותר, בצידי המצח, בסנטר (אם הוא בולט מדי). עקרונית, הצללה כהה מטשטשת ומקטינה.

בקורס איפור אנו מלמדים שיעור שלם על מורפולוגיה של הפנים, אייך מטשטשים/ מדגישים ע"פ מבנה הפנים- זו תורה שלמה ואם לומדים להתאפר נכון, ניתן לחולל פלאים.

בהצלחה וערב מקסים,

רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על רוית על העצות

שושנה
    20/12/2007

עכשיו הבנתי סוף סוף
    אני חושבת שאנצל את עצתך ןאלמד איפור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפור לגברים
    צחי
    09/12/2007

שלום,

האם יש תכשירים לגברים? מייק אפ וקרמים למיניהם שלא יסתכלו עלי מוזר כשאני קונה?

לקביעת תור
    סגירה
    איפור לגברים

הוספת תגובה

• לצחי- איפור לגברים

רוית אסף
    10/12/2007

היי צחי,

אני מאוד שמחה ששאלת על איפור לגברים. גברים בהחלט מודעים, מטופחים ומבינים עניין. כל הכבוד!!! עקרונית, אני ממש בעד טיפוח עור הפנים, כולל סרום וקרם לחות מתאימים. פעם בשבוע חשוב ורצוי לנקות את עור הפנים ע"י פילנג גרגירים שמסיר את כל תאי השומן והלכלוך המצטברים בעור הפנים (לגרגר פילינג ולשטוף) ואז להזין את העור עם מסכה טובה. גם טיפול אצל קוסמטיקאית אחת לכמה חודשים לטיפול מאסיבי יותר והוצאת שחורים- רצוי בהחלט. זו ממש הרגשה נפלאה אחרי. לעניין איפור : אישית אני פחות בעד, אבל זה בהחלט עניין אישי, בכל מקרה אמליץ על מייק אפ עם כיסוי דק, שלא יראה מסכתי, רק לצורך אחידות הגוון. בדר"כ ביום החתונה, מאפרים גם חתנים עם מעט מייק אפ ופודרה, רק לצורך הצילומים.

לשיקולך,

יום מקסים,
    רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיצוב גבות
    רחל וו
    07/12/2007

במידה ואת מחפשת מעצבת גבות אני ממליצה לך בחום על המעצבת מירי שנמצאת בבת-ים הטלפון שלה הוא 052-4208976 או 077-3456626 תגידי לה ששלחה אותך אליה רחל וולפר.
    אני בטוחה שתהני.

לקביעת תור
    סגירה
    עיצוב גבות

הוספת תגובה

• לרחל

סיגל
    08/12/2007

רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך,ורציתי להגיד לך שזה ממש מצחיק אבל אחריי שרשמתי את ההודעה ,ביום חמישי,גלשתי באינטרנט וחיפשתי מעצבת גבות ,ואז ראיתי במקרה פירסום של מירי, והתקשרתי אליה,ומסתבר שהיא גרה ממש לידי,ואתמול גם הייתי אצלה ומסתבר שאנחנו מכירות בכלל מהביה"ס של הילדים שלנו,ממש צירוף מיקרים,בכל זאת תודה לך והיא באמת מקסימה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פילינג...
    נועה
    07/12/2007

היי רווית,

אני בת 16 ויש לי עור שמן. איזה פילינג טבעי (שאפשר להכין בבית) את ממליצה לעור שמן?

לקביעת תור
    סגירה
    פילינג...

הוספת תגובה

• פילינג...

רוית אסף
    10/12/2007

היי נועה,

ראשית חשוב שתשתמשי בקרם לחות על בסיס מים (נטול שומן). לעניין פילינג טיבעי וגם מזין.... הכיני תערובת של מעט דבש, סוכר לבן (גרגירים עדינים) ומים. ערבבי הכל כך שתתקבל מעין עיסה (לא דביקה מדי) ומירחי על פנייך. (לעור יבש- ניתן להוסיף כפית של שמן זית במקום מים). גרגרי בעדינות באמצע הפנים החוצה ושיטפי. אם יש לך פצעונים, אז וותרי על הסוכר או ריכשי פילינג ביולוגי (יש בפארמים להרבה חברות), שאינו על בסיס גרגירים.

בהצלחה מתוקה.

שלך,
    רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוית
    רחלי
    06/12/2007

ערב טוב רוית שמי רחלי מנהלת פורום קוסמטיקה אשמח אם תוכלי ליצור עימי קשר, אפשרי לקבל את הנייד שלי מהמערכת (ניסיתי ליצור עימך קשר דרך הבית ספר שלך אבל ללא הצלחה)
    תודה מראש על ההתיחסות.
    רחלי פורום טיפוח ואיפור

לקביעת תור
    סגירה
    לרוית

הוספת תגובה

• לרווית בבקשה התיחסי להודעתי

רחלי -
    09/12/2007

ערב טוב רווית שמי רחלי מנהל פורום קוסמטיקה אני פונה אלייך בשנית אשמח אם תצרי עימי קשר, הינך יכולה לבקש את הנייד שלי מיעל מנהלת מערכת הפורומים, אודה לך מראש על ההתיחסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחלי...

רוית אסף
    10/12/2007

היי רחלי,

ראשית, נעים להכיר .... , אשמח לשוחח עימך. את כמובן מוזמנת ליצור עימי קשר לנייד (נמצא במערכת),

אנסה בכל מקרה,
    המשך יום טוב,

רוית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רוית,
    עינת
    06/12/2007

ברצוני לשאול בנוגע לאיפור,שהשתמשתי עד כה,ואני רוצה לשדרג את המראה מאחר ואיני מרגישה, שהתוצאה מושלמת או לפחות קרובה לכך.
    ובכן..עד כה השתמשתי בפודרה-מייק אפ דחוסה .לכל אורך השימוש הרגשתי,שאין לי את אותו אור בפנים בסיום השימוש,אך התוצאה היתה משביעת רצון.
    הזדמן לי להשתמש במוצרים של "מדינה מילאנו"[לצורך העניין].מרחתי את הפנים במייק אפ נוזלי,ולאחריו פידרתי את הפנים בפודרה בתיפזורת,והתוצאה היתה מעניינת.אם כי,הרגשתי מעט כובד על העור מבחינת הכמות.
    לפיכך,רציתי לשאול 2 שאלות:
    1.האם השתמשתי נכון מבחינת הסדר של המוצרים?
    2.במידה וכן,הייתי רוצה לרכוש מוצרים דומים בסניפי הפארמים,רק כדי להוזיל עלויות.
    אשמח לתגובתך
    חג אורים שמח!

לקביעת תור
    סגירה
    שלום רוית,

הוספת תגובה

• לעינת...שלבי איפור

רוית אסף
    06/12/2007

היי עינת,

אני שמחה ששאלת. אכן עשית נכון. יש למרוח את הפנים קודם במייק אפ ואז לפדר בפודרה (רצוי שקופה או בגוון טיבעי), שמטרתה לקבע את המייק אפ. מייק אפ נוזלי לא אמור להיות כבד, כנראה שהשתמשת בהרבה אבקה (פודרה) או במייק אפ מאוד שומני. מה שצריך לעשות הוא למרוח את המייק אפ בעזרת ספוגית לחה בשכבה דקה רק לשם אחידות הגוון, ואז לשים ממש מעט פודרה על הפאף (הכרית) ובטפיחות קלות לפדר את הפנים. לא למרוח את הפודרה אלא ממש בטפיחות. בצורה כזו תקבלי כיסוי קל ועדין, שיהווה בסיס לאיפור.

לעניין מוצרים בפארמים, כדאי שפשוט תבדקי ותנסי (יש טסטרים לכל מוצר). היוועצי בדיילת שתתאים לך את המייק אפ המושלם לפנייך. יש מייקאפים נטולי שומן, קלילים שאפילו לא מצריכים שימוש בפודרה.

אשמח תמיד לעזור,

סופ"ש מדהים,

רוית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב שאלה קטנה..

עינת
    07/12/2007

האם כל מטרתה של הפודרה לקבע את המייק אפ?
    או ליצור אפקט נוסף?
    למרות שענית בצורה ברורה,אני שוב רוצה לחדד את ההרגשהשלי[באם היא נכונה]האם השימוש בפודרה נתן לי אור לפנים?ההיה או חלמתי חלום?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוית,אני ישמח עם תפתחי מקום גם
    סיגל
    06/12/2007

במרכז ,כמו ת"א למשל!

הוספת תגובה

• סיגל, יקירתי...

רוית אסף
    06/12/2007

היי מתוקה,

בקרוב יהיה סניף במרכז. בעוד כחודש באשדוד.

לילה טוב וסופ"ש מדהים!

רוית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעצבת גבות
    סיגל
    06/12/2007

האם אתם מכירים מעצבת גבות טובה מאזור בת - ים,תודה וחג שמח!

לקביעת תור
    סגירה
    מעצבת גבות

הוספת תגובה

• מעצבת גבות...

רוית אסף
    06/12/2007

היי סיגל,

אני אישית לא מכירה באזור בת ים, אם תגיעי לאזור באר שבע או ירושלים - אשדך אותך עם אחת הקוסמטיקאיות שעובדות אצלי בבתי הספר שהן אליפות בעיצוב גבות!!
    מקווה שבנות הפורום יצליחו להמליץ.

יום מקסים,

רוית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה בכל זאת רווית,ואת ממש מקסימה ו

סיגל
    06/12/2007

עונה ממש במהירות האפשרית לתשובות שלנו,כל הכבוד!!! שיהיה לך סוף שבוע קסום,וכל טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה להמלצה על מעצבת גבות בירושלים

בר
    08/12/2007

שלום רווית,

אני ירושלמית ומאוד אשמח אם תוכלי להמליץ לי על מעצבת גבות טובה בירושלים.

אני מחפשת מישהי שמתמחה בעיצוב גבות עפ"י מבנה הפנים ולא מעצבת עפ"י ה"אופנה האחרונה" דווקא ועוזרת לעבות את הגבות באופן נכון (שנמרטו באופן לא נכון בעבר).

תודה רבה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעצבת גבות בירושלים

רוית אסף
    10/12/2007

היי בר,

יש לי מעצבת מעולה בשבילך. שמה אליס ברקוביץ (אגב, היא מורה לעיצוב גבות בביה"ס שלי בירושלים) ואני אשמח לפרגן לה מעל במה זו, היא באמת נפלאה ומקצועית מאוד.
    את מוזמנת להתקשר לביה"ס 02-6234302, ולבקש מעידית את מס' הטלפון שלה.

אשמח לעזור בכל עת,

יום נפלא,

רוית אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפניתי את בקשתך לקולגות מקצועיות

נועה קוסמטיקה
    07/12/2007

הרשיתי לעצמי להפנות את בקשתך לבנות מקצועיות בתחום באזור שלך.
    אני מקווה שיפנו אלייך בקרוב.
    בברכה, נועה (קוסמטיקאית בנתניה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רווית היקרה,
    אריאלה
    05/12/2007

מה דעתך על איפור קבוע? יש לי בעיה בצמיחת גבות ומי שמסדרת לי אותן ממליצה לי למלא
    את החורים באיפור קבוע? האם ממשיכה לצמוח שערה במקום שבו ישנו איפור? הבנתי
    שזה ממש כמו קעקוע. זה כואב? כדאי?
    תודה , אוהבת אותך מאוד.

לקביעת תור
    סגירה
    רווית היקרה,

הוספת תגובה

• אריאלה, יקירתי

רוית אסף
    06/12/2007

היי מתוקה,

אישית, אני לא מתה על איפור קבוע, אבל זה ממש עניין של טעם אישי. אני מעדיפה למלא גבות דלילות בעזרת צללית מתאימה, אבל אם את ממש סובלת מ"חוסר" צמיחה וחורים בולטים , אז איפור קבוע יפתור את הבעיה לאורך זמן. איפור קבוע הוא אכן סוג של קעקוע אבל אינו נשאר לצמיתות, למיטב ידיעתי אחת לשנתיים- שלוש, יש לחדש את האיפור. בכל מקרה, חשוב שקודם ישרטטו לך את עיצוב הגבה ע"י עיפרון, כדי שתהיה בטוחה שכך את רוצה לראות את גבותייך. איפור קבוע לא מונע את המשך גדילת/ צמיחת השערה.
    איפור קבוע נעשה באמצעות מחט, מורחים משחה מאלחשת ("אמלה") לפני הטיפול. ממה שראיתי, לא נורא בכלל. (הכאב...)
    לשאלתך, אם כדאי? - זה ממש עניין אישי, ראיתי המון איפורים קבועים בגבות וזה בהחלט נראה יפה.

מקווה שעזרתי,
    נשיקות,
    רוית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהממת, תודה

אריאלה
    06/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוית
    סיגל
    05/12/2007

שלום רוית,יש לך שער ממש מקסים,רציתי לדעת איך את מטפחת אותו,האם השער שלך טיבעי חלק?אשמח עם תיתני לי כמה המלצות,וגם המלצה לספר טוב עם יש לך,ואני בטוחה שיש לך! המון תודה,ויש לך פורום ממש מקסיםםםםםםםםםם!

לקביעת תור
    סגירה
    לרוית

הוספת תגובה

• טיפוח השיער....

רוית אסף
    05/12/2007

סיגל יקירתי,

תודה רבה על המחמאות.... זה תמיד עושה טוב.
    שיערי אכן טיבעי חלק. האמת שאני ממש גרועה בכל מה שקשור בקרמים ומסכות לעצמי... (אני טובה בלתת עיצות...), ה"טיפול" היחידי שאני מקפידה עליו זה פעם בשבוע שימוש במסכה מועשרת על שיער לח וחפוף כמובן. כשאני אצל הספר שלי (אילן מרגלית מר"ג - הוא אלוף ואגב השתתף בדוגמניות בעונה הקודמת), אני עוברת עיסוי קרקפת מדהים של טיפות שמן וסיליקונים מזינים.
    באופן כללי הקפידי להשתמש בשמפו שמתאים לשיערך (צבוע, יבש וכו') , אני ממליצה גם להחליף את השמפו מדי פעם, השתמשי בטיפות סיליקון שמחייה את השיער ועוטף את הקצוות הפתוחים. מסכה טובה (לוריאל, וולה וכו') פעם בשבוע ונראה לי שתחושי בהבדל. אגב, אין לי מושג אייך שיערך נראה, אבל חשוב לגזור קצוות אחת לחודש.

בהצלחה,

באהבה,
    רוית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה,וחג שמח

סיגל
    05/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרום
    יעל
    04/12/2007

שלום רוית,
    אני בת 26 ויש לי עור עדין וללא פגמים מיוחדים. קוסמטיקאית אמרה לי שעלי רק לשמור עליו עם הרבה לחויות וסרומים. על איזה סרום את ממליצה ? שמעתי על יונקה והולילנד. האם נכון ?

לקביעת תור
    סגירה
    סרום

הוספת תגובה

• סרום...

רוית אסף
    05/12/2007

היי שירלי,

עקרונית, אומרים שחשוב ומומלץ להשתמש בסרום החל מגיל 30 לערך. בכל מקרה הסרום מרוכז יותר מקרם הלחות, הוא ממצק את העור ומחזיר לו את החיוניות ואפילו מעכב את הקמטוטים הטיבעיים., לכן בגילאים צעירים, אם העור טוב ולא יבש אין הכרח בסרום, מספיק קרם לחות מתאים. אבל את בהחלט יכולה להתחיל להשתמש בסרום, כדאי שתתיעצי עם קוסמטיקאית (אפילו דיילת יופי בפארמים), שתתאים לך סרום קל ועדין. לכל חברה יש גם סרום, חשוב שיותאם לעורך.
    את הסרום את מטפיחה ומעליו מורחת קרם לחות.
    אישית אני נוהגת להחליף מדי פעם את החברות. החברות שמנית מוכרות לי, לא השתמשתי במוצריהן.

בהצלחה,

רוית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רווית, שאלה [:
    דחוף מאוד =<
    02/12/2007

אני בת 15, (בעוד שבוע וכמה ימים)
    אני לא מתאפרת בדרך כלל, לפני שנה שנתיים הייתי "מכורה" לשחור בעיניים, מסקרה, סומק וליפגלוס וליציאות הייתי שמה צלליות עדינות.. אבל עם הזמן התחלתי לחשוב שזה מוגזם מדי,
    [למרות שלא השתמשתי במייק אפ קונסילר וכו'..]

אני רוצה לחזור להתאפר קצת אבל חשוב לי גם להתאפר נכון,
    תמיד ששמתי את המסקרה לכלתי את כל הפרצוף והשחור נמרח לי והייתי שמה כמויות של סומק.. [למרות שיש לי לחיים אדומות ורודות גם בלי סומק]

יש לי עיניים כחולות - אפורות, שיער בגווני שטני קצת ג'ינג'י ובלונד, העור שלי פנים שלי לבן עם קצת אדמומיות בלחיים ושפתיים אדומות לא עבות ולא דקות..
    המבנה פנים שלי בצורת לב.
    איך את ממליצה לי להתאפר (מייק אפ אני לא צריכה העור פנים שלי חלק בלי עין רעה חח)..
    ואיך עושים את זה נכון בלי ללכלך ולהראות כמו ליצן?! [=

תודה רבה =]
    3>

לקביעת תור
    סגירה
    היי רווית, שאלה [:

הוספת תגובה

• לאור- איפור נכון

רוית אסף
    05/12/2007

אור, שלום

ראשית, את עוד ילדונת, כל החיים תוכלי להתאפר, לכן אני בהחלט לא בעד כמויות איפור בגילך הצעיר.
    בגילך כדאי להשתמש בגוונים טיבעיים , לעייניך הכחולות יתאימו גווני החום, זהוב, ברונזה, צללית כתומה תבליט את העין. את יכולה להשתמש גם בגוונים פסטלים עדינים שיצרו מראה הרמוני ולא זועק.
    אם לחייך אדומות באופן טיבעי, אז את יכולה לוותר על שלב הסומק.
    השתמשי במסקרה איכותית ומרחי בעדינות בלי למצמץ.
    היות וצבע עור פנייך בהיר, אל תתאפרי בגוונים חזקים ודרמטיים שיצרו מראה מבוגר.
    מירחי גלוס עדין וטיבעי.

תהני מהגיל הצעיר והמתוק!!

אם תירצי הכוונה אישית, את מוזמנת להגיע אל ביה"ס לאיפור שלי (ב"ש או ירושלים, בקרוב באשדוד)
    ואני אצמיד לך מאפרת שתלמד אותך את כל שלבי האיפור (בחינם)

שלך,
    רוית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוית , לא מצאתי דרך אחרת ....
    איילת
    02/12/2007

היי , זו אני שהשתתפתי בגמר התחרות שנערכה בירושלים .

הייתי רוצה לשאול מספר שאלות ואם אפשר לחלוק איתך כמה רשמים שלי .

אודה לך אם תוכלי ליצור עימי קשר במייל כך שאוכל להביע את דעתי מהתחרות ולשאול מס' שאלות

תודה מראש , איילת

הוספת תגובה

• לאיילת-

רוית אסף
    05/12/2007

היי איילת,

את מוזמנת לכתוב אלי למייל : [email protected], ואני אגיב בשמחה.

יום מקסים,
    רוית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור
    נופר
    29/11/2007

שלום רווית,

הקוסמטיקאית שלי אמרה שיש לי עור עם נקבוביות סגורות.
    האם זה טוב?
    או שעדיף עור עם נקבוביות פתוחות?
    למה הכוונה?

תודה לך...

לקביעת תור
    סגירה
    עור

הוספת תגובה

• לנופר

רוית אסף
    01/12/2007

נופר, שלום ,

אומנם אינני קוסמטיקאית, אך באופן כללי הרעיון בניקיון הפנים הוא להסיר את כל שכבות הלכלוך (שגורמות לנקודות השחורות), ולהחיות את העור מחדש. חשוב לנקות את העור ולהסיר מעליו את כל שכבות האיפור. נקיון העור מתחיל בעיסוי הפנים ע"י תחליב ש"פותח" את הנקבוביות ומסיר את שכבות הלכלוך ומסתיים במיי פנים שאוטמים את הנקבוביות מחדש. בהנחה שעורך טוב (לא ידוע לי גילך ומצב עורך), נקבוביות סגורות הן יתרון!!! גם האיפור נראה טוב יותר על עור חלק, שנקבוביותיו סגורות ולא פעורות. אגב, מומלץ להשתמש גם בפילינג ומסכה אחת לשבוע לניקיון עמוק יותר.

שלך,
    רוית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה