מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה אצל תינוקותעדי30/07/2011
שלום בתי בת חודש וחצי והופיע על עור פניה פצעונים קטנים.
הבנתי שזה מההורמונים (אני מניקה) אז לא ייחסתי לזה חשיבות.
התופעה התגברה ויחד עם הפצעונים יש גם "חררה" ואדמומיות קשה.
הייתי אצל רופאת ילדים שאמרה שיכול להיות שזה אלרגיה למשהו.(היא לא יכולה לדעת למה)
המליצה לי למרוח משחה שנקראת A-COOL .
לא מרחתי כי בחנות טבע אמרו לי שזה לא לגמרי טבעי(מכיל חומרים טבעיים) והמוכרת נתנה לי לנסות בבית דוגמיות של קרם נטע סטופיק(המכיל צמחים אורגניים כמו זרעי ענבים , קלנדולה נבט חיטה ועוד..)
האם שמעתם על המשחה?
יש המלצה למשהו אחר?
תודה ושבוע נפלא:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה אצל תינוקות - תגובה
ורדי בנש-רביב30/07/2011היי עדי
למרות שאת מניקה ייתכן שמזונות שאת צורכת כמו מוצרי חלב ( לקטוז עובר בהנקה) או פרי הדר או מזונות אלרגניים אחרים יוצרים תגובה אלרגית אצל בנך. אצל תינוקות כל כך צעירים אני מאמינה גדולה בשינוי באורח החיים יותר מתוספים/ משחות/ תרופות אז המלצתי הראשונה היא לבדוק את העניין התזונתי שלך, אם זה לא הכי ברור לך הייתי מתייעצת עם איש/ אשת מקצוע. בעניין המשחה- אני מכירה את המשחה שציינת אבל אני הכי סומכת על מוצרים של קמדיס שעוברים פיקוח מחמיר כי הם משווקים גם בחול ולכן אמליץ על הקרם העדין שלהם לאטופיק דרמטיטיס, יש את המוצרים שלהם בעדן וגם בזן צמחים שהם המשווקים שלהם.
בהצלחה ובריאות טובה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה אצל תינוקות
עדי31/07/2011קודם כל תודה על התשובה ואני אחפש היום את המשחה שהמלצת עליה.
אצל מי אני מתייעצת לגבי תזונה אלרגנית?
כדאי ללכת איתה להומאופט?
כי הרבה טוענים שזה פשוט עובר עד גיל 3 חודשים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה אצל תינוקות - תגובה
ורדי בנש-רביב31/07/2011בוקר טוב
מאחר ואני מגיעה מהרפואה הסינית ובוטחת ומאמינה ברפואה זו אני כמובן ממליצה על האבחנה והתזונה הסינית. תמצאי לך מטפל/ מטפלת שאת סומכת עליה/ו והם יתאימו לך תזונה נכונה.
יום טוב
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)