מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינהשרון15/01/2008
שלום רב,
בני בן 10 חודשים. ומתעורר המון פעמים בליילה (כבר לא מסוגלת לספור), כל פעם נדמה לי שיש סיבה אחרת והסיבות מגוונות - קצת היסטוריה: עד לגיל 5.5 חודשים הוא ינק בעיקר, שילבתי מטרנה. בתקופה זו לא היה חולה כלל והיה מתעורר פעמיים בליילה - סביר מאוד. מגיל חצי שנה ועד היום הוא בגילגול של מחלות ברונכיט - מספר פעמים, אדמדמת, וירוס בטן (פעמיים), צינון אין סופי המלווה בשיעול וכן בתקופה הזו יצאו לו 2 שיניים וכל הזמן נדמה כי יש עוד בדרך אולם כבר חודשיים איני רואה שום דבר.
כשהו מתעורר הוא מתעורר בבכי היסטרי שלא ניתן להרגיע במיטה. אני מוציאה אותו וברוב המקרים הוא נרגע רק בטרמפולינה עם מטרנה (אוכל 40-50 גר' וחוזר לישון).
חשבתי שההתעוררויות קשורות לעובדה שהתרגל לאכול בליילה אבל לאחר הוירוס האחרון הפסקתי לתת לו אוכל בליילה ובמקום אני נותנת לו מיים (עם סוכר ענבים) אך עדיין הוא מתעורר פעמים רבות כל 40 דק' - שעתיים.
חייבת לציין שאנחנו הרבה אצל הרופא ילדים - אין לו בעייה באזניים.
אני כבר מותשת ודי אובדת עצות.
שאלתי היא האם יש בגילו סיבה לכך שמתעורר כל כך הרבה פעמים בליילה? או שפשוט כל פעם זה משהו אחר (עכשיו למשל משתעל).
האם ניתן לעשות משהו - בדיקות שינה? תרופה הומופאטית להרגעה?
האם יש לך עצות בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרחי באך
ערן30/01/2008טיפול משפחתי בפרחי באך, ויפה שעה אחת קודם.
להערכתי ההתעורריות קשורות לפחדים אבל כמובן שזה מצריך בדיקה עמוקה ויסודית.
אני נותנת לך כאן לינקים להסברים על פרחי באך, למקרה שאת לא יודעת מה זה.
בהצלחה
[a href=http://www.mahut.co.il/?categoryId=19711 id=link]הסודות של באך [/a]
[a href=http://www.mahut.co.il/?categoryId=19711 id=link]על ילדים ופרחי באך[/a]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)