מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אטופיק דרמטיטיסשלי11/09/2011
בתי בת 5, סובלת מגיל חצי שנה מהבעיה.
כמובן שניסיתי את כל המשחות האפשריות וזה לא עזר, וגם ברור לי מה החסרונות של כל המשחות הללו - המצב חוזר לקדמותו והעור הופך להיות דק ועדין.
אני בדילמה איזה פתרון יותר מומלץ - דיקור סיני/טווינה או הומאופתיה.
הצלחתי להתבלבל, לגבי הומאופתיה הדעות שנויות במחלוקת ולפי קריאתי באתרים שונים אני רואה שאנשים קוטלים את הטיפול, כמו כן, אינני מבינה איך זה יכול לעזור אם הרמדי מדוללת ולא נשאר שום חומר למעט "הרוח" ? קצת הזוי, לא ?
האם ידוע לכם מהם אחוזי ההצלחה בהומאופתיה לעומת הרפואה הסינית ?
לתשובתכם המהירה אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס - תגובה
ורדי בנש-רביב11/09/2011היי ענבל
מה שלומך?
אני מסכימה איתך בנוגע למשחות הקונבנציונאליות שאכן בסופו של דבר לא פותרות את הבעיה ורק מחלישות את העור עצמו, תמיד כדאי לטפל בשורש הבעיה ולמגר אותה.
אני מגיעה מעולם הרפואה הסינית ולכן מאמינה בה ורואה דרכה תוצאות נפלאות בעבודה עם בעיות שונות.
במקרה של אטופיק מערבים דיקור, צמחי מרפא ושינוי תזונתי וכן טיפול מקומי טבעי שמסייע לעבודה הפנימית. יש לטיפול אפקט טוב מאד.
מקווה שעזרתי קצת
שבוע טוב
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק דרמטיטיס - תגובה
ד``ר אריה מבר11/09/2011צמחי מרפא שינוי תזונתי והומאופתיה [לאחר בדיקה ממוחשבת]יכולים לעזור לה מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק דרמטיטיס המלצה
עינת16/10/2011אל תמהרי לקבל טיפול הומאופטי הוא לא ירפא אלא יחמיר את הבעיה
אני ניסיתי את הטיפול ההומאופטי לבני ובתי שחולים באטופיק
וקבלנו מכה מהטיפול הזה שכיסתה את כל הגוף.
המטפל היחיד שמתמחה במחלות עור הוא רמי מור
תחפשי בגוגל את האתר שלו .
אנחנו כבר חודש וחצי בטיפול ויש שיפור משמעותי מאד.
חג שמח
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק דרמטיטיס המלצה - תגובה
ורדי בנש-רביב16/10/2011שלום עינת
אינני מסכימה עם קביעתך הכוללת לגבי הומיאופתיה, למרות שאינני מטפלת בשיטה זו, ההומיאופתיה כשיטת טיפול עוזרת מאד כשלעיתים יש תגובות של הגוף בדרך לריפוי, מוכרים לי מקרים רבים מאד בהם ההומיאפתיה עזרה והביאה לכדי ריפוי מלא.
באופן כללי יש לדעת שצריך לפנות למטפל מומחה ברפואת עור, עדיף כזה שיש לו הבנה גם בטיפול בילדים. תודה על המלצתך אולם ישנם מטפלים רבים המומחים ברפואת עור כמו אמיר קלעי, ירון סופר ועוד.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק דרמטיטיס - תגובה
ד``ר אריה מבר21/11/2011אטטפיק דרמטיטיס היא מחלה לא קלה.
קשה לדעת מראש איזה טיפול מומלץ.
במצב אקוטי מאוד חובה משחות קונבנציונליות
הומאופתיה היא חלק גדול ברפואה משלימה
חשוב מאוד לעבור בדיקת שיער
לא לאכול דברי חלב במשך 20 יום במידה שיש ריפוי אנחנו כבר יודעים שאסור דברי חלב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)