מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילשולים מתמשכיםמישהי12/03/2012
שלום רב,
בני בן שנתיים וחודשיים קרוב לחצי שנה שהוא משלשל עד שלוש פעמים ביום
השילשול דייסתי ומריח נורא (סליחה על התיאור).
עשינו המון בדיקות: בדיקות צואה לטפילים, חיידקים ואנזימים של הלבלב.
בדיקות דם לצליאק, בלוטת התריס ועוד.
כל הבדיקות יצאו תקינות.
הלכנו לרופא מומחה שהמליץ על פרובוטיקה ביוגאיה ואם זה לא עוזר להתחיל לקחת פלאג'יל. הביוגאיה לא עזרה על כן הלכתי לקנות את הפלאג'יל.
הרוקח המליץ לי שלפני שאני נותנת את התרופה כדאי לנסות תכשיר הומאופטי בשם podophyl. קניתי אותו אבל על האריזה לא כתוב כלום חוץ מהשם. ניסיתי לחפש על זה קצת מידע אבל אינני מוצאת.
האם התכשיר מוכר? האם מומלץ לאור מה שתיארתי?
רב תודות על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילשולים מתמשכים - תגובה
ורדי בנש-רביב12/03/2012שלום אמא
אני חייבת להגיד שאינני מכירה את התרופה ההומיאופטית הזו..
אבל כן הייתי ממליצה לאור המצב המתמשך לא להסתמך על תרופה כללית, אפילו טבעית ולגשת למטפל מומחה ברפואת ילדים טבעית שיתאים טיפול המתאים לבנך.
בריאות טובה.
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)