מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשלמה20/02/2008
שלום
אולי תוכלו לעוזר לי בכמה נושאים?
1 יש לי בעיה של ידיים קרות מה אפשר לעשות ומה גורם לכך?
2 כמו כן, אני בן 18 וגובהי 1.70 איך ניתן לגבוה יותר? יש טריק של הרפואה המשלימה
כשהייתי קטן נולדתי פג לא הגיע חמצן לראש, האם יש קשר בין הבעיות שהעלתי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפגות לבגרות..
ורדי בנש-רביב20/02/2008שלום שלמה.
תודה על שאלתך,
בעיני הרפואה הסינית וגם בעיני רפואות נוספות כמו הרפואה האנתרופוסופית יש משמעות חשובה וקריטית למתרחש בשנים הראשונות בחיי אדם בעיקר בשבע השנים הראשונות, תינוקות שנולדו פגים (ולא ציינת כמה מוקדם והאם היו בעיות פרט לבעיה נשימתית מסויימת) נקודת ההתחלה שלהם מעט יותר מאתגרת מאשר של ילד שנולד בזמן. מדובר בעיקר בהשפעה על מערכת הנשימה כמו שאתה יודע וגם על מערכת נוספת שאחראית על גדילה והתפתחות של הילד, לרוב פגים בטיפול אינטנסיבי משלימים פערים אולם משהו "בזיכרון" האנרגתי נשאר ולעיתים הם סוחבים חסרים מילדות, כך תופעה כמו שאתה מתאר כמו צמיחה יותר איטית יכולה בהחלט לנבוע משם. לרפואה המשלימה יש תשובות ויכולת לעזור אולם יש לקחת בחשבון שאין קסמים בנושא זה. גם הידיים הקרות יכולות להעיד על איזשהו בעיה בזרימת הדם והאנרגיה לקצוות, מצב זה יכול לנבוע על רקע כמה סיבות אולם לא בהכרח על רקע היסטוריית הפגות. הייתי ממליצה לפנות למטפל מומחה שיתאים לך צמחי מרפא והמלצות תזונתיות ותוספים.
בהצלחה,
ורדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)