מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אסטמה של העורשלי12/09/2012
שלום
בני בן 6
מאז גיל 3 סובל מאסטמה של העור
המזגן אצלנו בבית פועל ברצף כבר 3 שנים בכל העונות....
מתי זה אמור לעבור ואולי יש לרפואה המשלימה טיפול שיכול לעזור לו?
הוא סובל נורא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטמה של העור - תגובה
ד``ר אריה מבר13/09/2012מומלץ טיפול הומאופתי:
ישנו גורם מחליא פנימי בגוף הגורם להתפרצות של פריחה . סימפטום זה מעיד על כך שמערכת החיסון חלש מאוד טיפול הומאופתי מחזק את מערכת חיסון להלחם בגורם המחלה .רופא הומאופת יבדוק גם אלרגיות באוכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטמה של העור - תגובה
ורדי בנש-רביב13/09/2012שלום שלי
באופן ברור לרפואה הקונבנציונלית אין מענה מספק שכן חצי מחיי בנך הוא בסבל לדבריך..
הרפואה המשלימה מתבוננת במגוון אספקטים בחיים שעלולים לייצר את התגובה הזו- אוכל, הרגלי חיים, סביבת חיים ומנסה להבין מדוע יש תגובה כזו. ברפואה הסינית מציעים טיפול שמתייחס למקור הבעיה הספציפית אצל אדם מסויים ובכך לא רק מטפלים במופע החיצוני אלא בשורש הבעיה, יש בכך הצלחות טובות מאד.
שנה טובה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מומלץ לאסתמה של העור
שרון19/09/2012היי שלי
שני ילדיי סובלים מאסתמה של העור שנקראת אגב אטופיק דרמטיטיס
הכתובת לטיפול בעניי היא רמי מור שעוסק במחלות עור ברמה עולמית שאין שני לה.
תחפשי בגוגל - רמי מור טיפול אלטרנטיבי במחלות עור
ותגיעי לאתר שלו.
שנה טובה לכולם
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודם רבה לכם על המענה שלכם
שלי02/10/2012אני מבינה שלרפואה הקונבנציונלית אין מענה אחרת כבר היה עובר...
אני חושבת שאנחנו עושים הכל בסדר
מקפידים לא לתת לו לאכול ג'אנק, מקלחת כל ערב ואם יש פעילות ספורטיבית אחרי הפעילות, אני נותנת לו ויטמין אחד כל יום לילדים. מה אני יכולה לעשות?
תודה לכם אנחנו נבדוק היכן ניתן לקבל טיפול הומאופטי בכרמיאל
האם הקופה תשתתף? זה יקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)