שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ג'יזל
    27/02/2008

יש לי הצטברות של ליחה (חלקה מוגלתית- כתוצאה מדלקת גרון) שמגיעה בעיקר מהגרון, בימים האחרונים הייתי מאושפזת בעקבות בעייה בשמיעה.
    ייתכן והצטברות הליחה היא בין היתר מהטיפול שקיבלתי, ומסוג המזון שאכלתי (לדעתי בעיקר בגלל המזון ולא התרופות).
    אני נמנעת מלאכול מוצרי חלב ואוכלת בעיקר ירקות, האם יש תוסף או איזושהי "תרופה" או סוג של מזון שמסייע "לסלק" את הליחה מהגוף?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ליחה

ורדי בנש-רביב
    02/03/2008

שלום ג'יזל

תודה על פנייתך

כיום קיימים בשוק הרבה מוצרים טבעיים לטיפול בליחה ושיעול הנגרם ממנה, אפשר לגשת לבית מרקחת עם אורינטציה טבעית או בית טבע ולבקש המלצה, המוצרים האלו בדרך כלל כלליים ויעבדו באופן כללי. לטיפול יותר פרטני אפשר לגשת למטפל שיתאים לך צמחים שיתייחסו למצבך המסויים ויטפלו בבעיה מהשורש. לגבי התזונה- זה חשוב במצבים כאלו להפסיק לצרוך מוצרי חלב אך יש עוד מזונות הגורמים לליחה כמו פרי הדר, בוטנים, בננות, ובכלל סוכרים כך שאפשר להמשיך גם עם זה.

רפואה שלמה.

ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה