יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ
    לוי
    05/10/2012

שלום רב.

האחיינית שלי הינה פגה שבוע 25. היה לה IVH 4 ועוד דברים נוספים. כיום הינה בת 2 - יש לה קושי בהליכה , ביציבות , בדיבור , יש לה טונוס גבוה בגפיים בצד אחד של הגוף וכו' .. היתי רוצה לדעת אם הרפואה המשלימה יכולה להציע איזושהי עזרה או טיפול לאחיינית שלי . תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ

הוספת תגובה

• יעוץ - תגובה

ורדי בנש-רביב
    09/10/2012

שלום לוי

התשובה חד משמעית- כן, אפשר לעזור. מה שאתה מתאר בכמה מילים הם סימנים קלאסיים לבעיות שמהם סובלים פגים, התופעות הפיזיות בגיל מבוגר יותר יכול גם להיתרגם לבעיות עמוקות יותר ולכן, חשוב חשוב חשוב לטפל עכשיו. הטיפולים שעומדים לרשותה הם קודם כל במגע- שיאצו או טווינה לילדים וכן דיקור וצמחי מרפא שיעזרו לקטנה להשלים פערים ולהתחזק.

בריאות שלמה.

ורדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגיל

levi
    09/10/2012

פשוט נאמר לי שהבעיתיות פה זה בגיל שלה . מה דעתך על כך ?
    היא בת שנתיים וקצת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגות

ורדי
    09/10/2012

הגיל שלה הוא הגיל שלה. צריך לעשות את הטוב ביותר עם הנתונים שיש וזה אפשרי מאד. היא עדיין צעירה מאד וניתן לשנות דפוסים דיסהרמוניים בקלות. אני מאמינה בכך בכל ליבי. ורדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה