ברונכיט אצל בן 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברונכיט אצל בן 3
    אביטל
    19/11/2012

הבן שלי סובל מברונכיטיס חוזר כל כמה חודשים. כל פעם כזאת מלווה בחום וכמובן מטופלת באנטיביוטיקה בסופו של דבר. מה גם שלוקח לו הרבה זמן אחרי זה להתאושש מהסימפטומים של הליחה והשיעול שמלויים את המחלה.
    אני מתחילה לחשוש לגבי הכמויות האלה של האנטיביוטיקה והשאלה האם יש דרך אחרת טבעית לטפל בזה.
    בנוסף, האם האופן בו הוא חולה בזה הרבה מעיר משהו לגבי מערכת חיסונית ירודה אצלו? כיצד ניתן לחזק?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברונכיט אצל בן 3

הוספת תגובה

• ברונכיט אצל בן 3 - תגובה

ורדי בנש-רביב
    19/11/2012

שלום אביטל

ברור שכל מחלה כזו מחלישה יותר ויותר את בנך ופותחת פתח למחלה הבאה, כמו תמיד אחד המפתחות החשובים למערכת חיסונית טובה ולמניעת זיהומים זו תזונה מתאימה- הפחתת הסוכרים, במזון ובשתייה וכן מוצרי החלב, ומזונות היוצרים ליחה רבה המשמשת כר פורה לחיידקים.
    מאחר שהמצב הוא כרוני ולעיתים קרובות מחמיר למחלה אקוטית הייתי ממליצה על סדרת טיפולים קצרה אצל מטפל המומחה ברפואת ילדים סינית, בטיפול המטפל יתאים לבנך פורמולה מחזקת ומונעת הישנות של המחלה- כזו המתאימה רק לו ולא תוסף כללי שיש בבתי המרקחת וכן יתן המלצות תזונתיות מדוייקות ויוסיף דיקור להשלמת התמונה.

חורף נעים

ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברונכיט אצל בן 3 - תגובה

ד``ר אריה מבר
    20/11/2012

טיפול בהומאופתיה אצל הומאופת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם את יכולה לציין

אביטל
    20/11/2012

אילו מזונות בדיוק גורמים לליחה וכדאי להמנע מהם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם את יכולה לציין - תגובה

ורדי בנש-רביב
    20/11/2012

כמו שכתבתי בעיקר- מוצרי חלב- כולל חלב ניגר, מעדנים, גבינות קשות, רכות, סוכרים, פרי הדר, בוטנים, בננות, מזונות שומניים מאד או/ו מטוגנים. בנוסף מזונות מעובדים מאד , תעשייתיים, עם חומרים משמרים, צבעי מאכל ומייצבים.

בהצלחה

ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה לך

רונית
    21/11/2012

להפחית את המינונים של האנטיביוטיקה או לא לתת בכלל (זה עושה יותר נזק מאשר תועלת). תראי מאז שהתחיל החורף הבן שלי כל הזמן עם נזלת וליחה ושיעול טורדני וזה פשוט לא עובר, הוא כמה ימים בבית מתאושש קצת ושוב חוזר חלילה. עד שחברה המליצה לי על סירופ טבעי שנקרא סמבוקיד והוא משלב בתוכו ויטמין C + אבץ, כך שזה גם מטפל בסימפטומים וגם מחזק את המערכת החיסונית, ולומר את האמת - זה עובד. בהתחלה הייתי נותנת פעמיים ביום לטיפול ועכשיו שהנזלת התייבשה והליחה עברה (כמובן שגם השיעול) אני נותנת לו פעם ביום למניעה ולחיזוק המערכת החיסונית. אז אני לא יודעת לגבי ברונכיט (למרות שלפי העלון המצורף זה מטפל גם בזה) אבל שווה לך לבדוק. מעבר לזה אולי באמת כדאי שתפסיקי עם מזונות שגורמים ליחה ותשקלי פגישה אצל הומאופט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה