שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נטע
    23/04/2008

שלום רב,
    לבני יש טיקים - משיכות אף ומיצמוצים. יש לו את זה כבר שלוש שנים. הוא בן 9 כיום. אפשר לקבל המלצה לתרופות הומיאופתיות לנושא? כמו כן, האם יש שיטות אחרות שאתם יכולים להמליץ לי עליהן?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• טיקים ומשיכות אף ומיצמוצים

ד''ר ירון לב אור
    24/04/2008

נטע היקר \ה
    הסימפטומים שאת\ה מציין דומים לסימפטומים שקשורים לתסמונת טוראט
    הנוירולוג הצרפתי ד"ר ג'ורג' ג'יל דה-לה טוראט היה הראשון שתיאר את התסמונת (הקרויה על
    שמו) בשנת 1885.הסימפטומים המאפיינים את התסמונת היא התנהגות בלתי נשלטת המתאפיינת
    בטיקים" מוטוריים (כגון: תזזיות ועיוותים בחלקי הפנים למשל: משיכות אף ומצמוצי עיניים,
    העפת הגפיים בפתאומיות לכל עבר, מחיאות כפיים, משיכת כתפיים...).
    אני מציע שתפנו לנוירולוג ילדים לאבחון הבעיה בצורה מסודרת
    מנסיוני אני יכול לציין שאומגה 3 עוזרת בצורה מאוד טובה במצבים שאת מתארת
    שיכול להיות שהם בכלל תוצאה של עצבנות ואו מתח ואין קשר לתסמונות שהזכרתי
    שתייה של בערך 3 כפיות שמן דגים של חברת פרונובה ביום יכולה לעזור מאוד
    בהצלחה
    ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיקים

ורדי בנש-רביב
    25/04/2008

שלום נטע

תודה על פנייתך

תופעות כמו שאת מציינת נחשבות בעיני הרפואה הסינית לתופעות המעידות על המצאות סוג של "רוח פנימית" מסויימת, רוח יכולה להתאפיין בסימפטומים נוספים כמו רעד, גרד, פריחות שונות, סחרחורות, לעיתים גמגום, נימולים, טיקים ועוד. הסיבות שבגללן מופיעה רוח הן מגוונות וחשוב לברר מדוע הן הופיעו אצל בנך לפני 3 שנים, חשוב לציין שטיפול במצב (שהוא לא חמור) מצריך התבוננות והבנה של מה הביא אותו לכך. אני ממליצה לפנות לטיפול אצל מומחה ילדים ברפואה הסינית הוא ימליץ על דרך טיפול המתאימה לבנך באופן מדוייק ועל תוספים/צמחים במידה וצריך.

בהצלחה

ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה