מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בדלקת אוזניםאורית06/05/2008
שלום, בתי היתה בבריכה ומאז יש לה דלקת אוזניים שלא חולפת, הייתי רוצה לדעת על טיפול טבעי כלשהו שיכול אולי לעזור לה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות אוזניים טיפות אירוסן המצילות
שירה אמא של08/05/2008היי
כאמא לשניים שהתמודדה עם דלקות אוזניים מעל שנה וחצי של אנטיביוטיקה מחזורית
אני ממליצה על טיפות אירוסן ( חיצוניות ) הן צמחיות ומצילות תרתי משמע !
מאז התחלנו את השימוש בהן - אין זכר לדלקות האוזניים .
כל הישוב הקהילתי בו אני מתגוררת מחזיק למשמורת את הטיפות.
החיסרון היחיד שהן רכישה פרטית .
שמחתי לעזור ורפואה שלימה ואם תזדקקי למידע אני אשמח לעזור.
שירה
אמא לשניים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסל הבריאות חיסון חינם לדלקות אוזני
אורן30/05/2008בסל הבריאות חיסון חינם לדלקות אוזניים בחינם !!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקות אוזניים חיסון חינם חינם כלול
שירה27/08/2008חסון חינם כלול בסל הבריאות הכי חשוב חינם כן חינם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקות אוזניים חיסון חינם חינם כלול
שירה27/08/2008דלקות אוזניים חיסון חינם חינם כלול בסל הבריאות כן יעיל ובחינם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מכיר אבל שווה בדיקה תודה על המיד
ירון לב אור07/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירה
לירון19/06/2009היכן ניתן להשיג את טיפות האירוסן?
האם עליי לפנות לדר רמי מור או שהן משווקות גם בבתי מרקחת?
אשמח לתשובה,
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת אזנים לאחר ביקור בבריכה
ירון לב אור09/09/2008שלום ובוקר טוב אכן סיפור לא נעים דלקת אזנים לרוב תוקפת שמערכת החיסון ירודה אני ממליץ להעזר במטפל הבקיא בשיטת טיפול על בסיס נרות הופי שבה מחדירים נר דונג לאוזן ששואבת את המוגלה מהאוזן במקביל אפשר להעזר בדיקור סיני לחיזוק מערכת החיסון ולקחת ויטמין ואו צמחי מרפא לחיזוק שיטה מסורתית ממליצה לחמם מעט שמן שומשום ולעסות סביב האוזן עם כיוון השעון על מנת לנקז ולהרגיע את האזור בהצלחה ירון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית שלום ראי תגובתי מטה
ד''ר ירון לב אור10/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקות אוזנים
ד''ר ירון לב אור19/11/2008אורית שלום
ראי תשובתי מלמטה
ירון לב אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעווה באוזנים
רחל17/12/2008לביתי בת ה- 6 יש שעווה ( לא פקק ) רבה באוזנים , עד מצב שכאשר האוזן כואבת לה לא ניתן לראות כלום . נתנו לנו קלין אירס , אני כבר 3 שבועות שמה לה ועדיין לא יוצא כלום . מה עוד ניתן לעשות ? האם להמשיך עם הקלין איירס או שזה לא מועיל לה ? האם יש משהו אחר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCleanEars
איגור קוגן04/07/2009אני משתמש קבוע בתכשיר קלין אירס והוא עובד מצוין.
ממש תכשיר גאוני וזה מה שאמר לי גם הרופא שרשם אותו.
אני חושב שאת המייל כתבה משהי שמנסה לקדם מוצרים מתחרים שממש לא שווים כלום (ניסיתי את כולם) כי השאלה זהה מופיעה בכמה פורומים.
שתתבייש לה.
המוצר פיתוח ישראלי ממש גאוני.
איגור כוגן, נתניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)