מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 4, כאבי בטן ורתיעה ממשית ממאכלים אדומיםמעיין29/02/2016
שלום ,
בני היקר בן 4.
יש לו המון כאבי בטן , לעתים ממש מתקפל בריצפה מכאבים והבעות הפנים שלו מתעוותות מרוב כאב.
לפני חודשיים היה לראשונה תולעים במעיים שיצאו מהטוסיק- אז הרופא שייך את הכאבים לזה.
התעקשנו להמשיך בדיקות..ובוצעו בדיקות דם, אצל אחיות הקופה, בהן נבדק רגישות לגלוטן (צליאק)- הבדיקות הראו לדברי הרופא שאין חשד לצליאק.
לאבא שלי יש קרוהן .
בנוסף, הבן שלי לא מוכן לאכול מאכלים אדומים : עגבניה, פסטה ברוטב בצבע אדום (גם אם זה פפריקה..רק הצבע מרתיע), אפילו פיצה או נמנע ואוכל רק את הקשה שבקצה הפיצה!
אוכל גמבה כתומה, צהובה, ירוקה- אבל לא אדומה...
אני לא יודעת אם זה אומר משהו,אבל כתבתי כדי שאולי יעלה בדעתכם איזה רעיון כי אני במבוי סתום.
דבר נוסף, המון פעמים מגרד לו בחלק האחורי של הרגל בברך האחורית (שכחתי איך זה נקרא, סילחו לי)
יש לילד יציאות רכות, בד"כ מספר פעמים ביום, זה בין רך לבין שלשול.
מה אתם ממליצים?? מה לבדוק עוד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 4, כאבי בטן ורתיעה ממשית ממאכלים אדומים - תגובה
ד``ר אריה מבר04/03/2016מומלץ ללכת לבדיקה יסודי אצל מומחה בהומאופתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)