בעיות אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות אכילה
    טליה
    21/06/2008

בני פג שנולד במשקל 822 ג' כיום בן 10 חוד' שוקל 7קג' לפני שבועיים הפסיק לאכול גם מטרנה וגם מרק ופירות רק גרבר בננות לבד הוא אוכל קצת מדי פעם אני נותנת לו מטרנה אבל בממוצע הוא אוכל מטרנה 300 cc ליום וגילינו ששתי שיניים תחתונות צומחות אני חייבת לציין שגם במהלך השבועיים הללו היה לו חום עד 38 און אוף במהלך היום בלי אקמול להורדת החום. אני כאמא רואה שהילד ירד במשקל אך נכון להיום הוא נשאר באותו משקל לא עלה ולא ירד לדעת הרופאים. מה לעשות אני כבר משתגעת ??????

אודה מאוד על תגובה ופתרון אפשריים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות אכילה

הוספת תגובה

• קדימה אוכל

ורדי בנש-רביב
    21/06/2008

שלום טליה

בררנות באוכל ובעיות הקשורות באכילה נפוצות ושכיחות אצל פגים, דווקא הם זקוקים למערכת עיכול חזקה ופעילה על מנת להשלים פערים אולם לעיתים תכופות זה המצב, נשמע שחוסר התיאבון אותו הוא חווה בשבועיים האחרונים תלוי בחום וכנראה בבקיעת השיניים שלו, תינוקות רבים בתקופה זו מוותרים על האוכל ולמשל חוזרים רק לינוק או נהיים מאד בררנים בענייני המזון וזאת בעיקר שבקיעת שיניים חלקה ונטולת בעיות (בעיני הרפואה הסינית) תלויה בחוזק מערכת העיכול ובחוזק הבסיסי של הילד, וכך ילדים שמערכת זו גם כך לא הכי חזקה אצלם לעיתים מוותרים על האכילה הרגילה כדי להקל על מערכת העיכול בימים של בקיעת השיניים בהם היא בעומס נוסף, עדות לכך היא שלעיתים בקיעת השיניים מלווה גם בשילשולים. המלצתי היא לגשת בימים הקרובים למטפל המומחה ברפואת ילדים סינית ולקבל עזרה, המטפל יתמוך בטיפולו במערכת העיכול של בנך ובתהליך בקיעת השיניים ובכך יסייע לתאבון לחזור ולמצב לשוב לקדמותו ואפילו, סיכוי טוב שאם תתמידו בטיפול לתקופה מסויימת אפילו יעזור לבנך להשלים פערים בגדילה.

בהצלחה

ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה