מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אסטמה של העורא.13/11/2008
רציתי להתייעץ איתך לגבי אטופיק דרמטיטיס שאיבחנה אצלי רופאת משפחה.. הזנחתי את זה ולאט לאט זה התפשט והיום זה ב 2 זרועות הידיים ומרגישה גרד גם ברגלים ללא כל סימן.. קראתי בכמה מקומות שלנטורופתיה(אם כל הכבוד ויש הרבה..) אין הצלחה של 100% .. מה עושים?? יש לציין שבבדיקות הדם wbc שלי נמוכה (1800) אך הבאזופילים שלי תקינים מסיקה מכך שאין לי אלרגיה...(תקן אותי בבקשה אם אני טועה..) מישהי המליצה לי לקחת 2 מוצרים בשם: intra+nutria של לייף סטייל(לא של סופרפארם)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס
ורדי בנש-רביב13/11/2008שלום לך
אסטמה של העור היא מצב שכיח ולא נעים, לרוב המצב מערב גורמים שונים המשפיעים על ההופעה ועל ההחמרתה/החלמתה. ללא ספק יש מקום לשינוי תזונתי מוקפד כמו שהנטורופתיה מציעה אבל פרט לכך הרפואה הסינית מציעה גם אבחנה מדויקת של מקור הבעיה, לא ציינת בת כמה את וכמה זמן את סובלת מהבעיה אבל כדאי לערוך בירור מעמיק ולנסות להבין את שורש הבעיה ואז מתאימים טיפול שמתאים במיוחד לך, בדיקור, צמחי מרפא, שינוי תזונתי או שינוי באורח החיים תלוי אם יש לו השפעה.
המלצתי היא להמנע מטיפול סטרואידי שבדרך כלל מומלץ ע"י רופאי העור שכן לעיתים מה שקורה שהאסטמה "נדחפת" המעור פנימה לריאות ולמעשה מחמירה. ולנסות את הטיפול המשלים שלפי נסיוני מוביל לתוצאות יפות מאד.
בהצלחה, רפואה שלמה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)