שאלת דיקור בנושא פריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלת דיקור בנושא פריון
    פילי
    25/11/2008

שלום, אני עוברת טיפולי IVF, רציתי לשאול האם טיפול הדיקור נעשה לפני ואחרי ההחזרה? האם ניתן להתחיל אחרי ההחזרה או שזה תהליך ומומלץ לשלב את הדיקור לאורך כל התהליך תודה על תגובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלת דיקור בנושא פריון

הוספת תגובה

• טיפולי פיריון

ורדי בנש-רביב
    25/11/2008

שלום לך פילי

טיפולי פיריון קונבנציונליים הם טיפולים קשים ואינטנסיביים, לרפואה הסינית ובכלל לרפואה המשלימה יש יכולת מצויינת לתמוך במטופלת העוברת טיפולים כאלה, לצמצם את תופעות הלוואי שלהן ולייעל את הטיפול עצמו.
    הטיפולים מומלצים לכל אורך הפרוטוקול וגם בזמן שאת נמצאת בהפסקות על מנת לתמוך בגופך, ולהביאך לטיפול הבא ולהריון בסופו של דבר כשאת במצב טוב מבחינה פיזית ורגשית.
    פרט לכך מחקרים אחרונים הראו שיש השפעה חיובית וטובה לדיקור הנעשה סמוך לשאיבה ולהחזרה, טיפולים כאלה מומלצים מאד ובדרך כלל באים כחלק מסדרת הטיפולים הכללית שעוברת מטופלת לתמיכה בטיפולי הפיריון.

בהצלחה
    ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, האם את מקבלת באזור חיפה?

פילי
    26/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולי פיריון

ורדי בנש-רביב
    27/11/2008

שלום פילי אני מקבלת מטופלים בקליניקה שלי בטבעון. ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה