חיזוק מערכת חיסונית ותוספים קבועים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיזוק מערכת חיסונית ותוספים קבועים
    ליז
    08/12/2008

שלום, יש לי ילדים בגילאי שנתיים וחצי ושש. אני נוהגת לתת להם טימולין פעמיים בשבוע לחיזוק מערכת חיסונית ומאוד מרוצה, לפחות עם הגדול שקיבל כבר מגיל שלוש. אני גם מאמינה מאוד במתן אומגה 3 .הבעיה היא, שכאשר הם חולים,מומלץ גם לתת ויטמין סי / פרוביוטיקה על בסיס קבוע. הבעיה היא שאני מבולבלת משלל התוספים הללו,שכולם חשובים, השאלה ממה לתת ,כמה ומתי. מה מומלץ כל השנה, בחורף ובעת מחלה. אודה לכם על הכוונה בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיזור מערכת החיסון

ורדי בנש-רביב
    09/12/2008

שלום ליז

יש תוספים אותם כדאי לתת באופן קבוע כמו אומגה 3, באופן כללי ורגיל אם הילדים אוכלים, ישנים, פעילים באופן סדיר ובריא אין צורך של ממש בהעמסה של תוספים. לקראת החורף אם ידועה רגישות אפשר לתת את אחד ממחזקי מערכת החיסון, מה שאת מכירה, טימולין, וכן צמחי מרפא אחרים. זמן מחלה נוהגים לתת ויטמין סי, אכיניצאה(רק בזמן מחלה עם חום) וטיפול פרוביוטי, באופן סדיר אין טעם ולא כדאי לתת סתם, גוף הילדים חזק והמערכת החיסונית נבנית כל יום במפגש עם החיים ולכן יש לתת לו להיבנות ולהאמין ביכולת שלו לעמוד מול החיצון.

בריאות שלמה, חורף נעים

ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת הבהרה

ליז
    15/12/2008

תודה על התשובה. כמה פעמים בשבוע מומלץ לתת אומגה 3 ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה 3 לילדים

ורדי בנש-רביב
    15/12/2008

מומלץ לתת כל יום לפי המינון שהחברה שאת המוצר שלה קנית ממליצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני נותנת פרוטק לחיזוק המערכת החיסו

surraia
    10/12/2008

החיסונית וזה עובד מצויין. אבל פרוביוטיקה (של אלטמן, במקרה) אני נותנת רק אם הילדים מקבלים אנטיביוטיקה כי אז צריך להוסיף את החיידקים הטובים (שמתו מהאנטיביוטיקה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה