תרופות טבעיות לחרדתיות-יתר אצל ילד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות טבעיות לחרדתיות-יתר אצל ילד
    שרון
    12/02/2009

שלום, יש לי ילד בן 9 וחצי שסובל מחרדתיות שפוגעת בו במישור החברתי בבית הספר. לאחרונה הציעה לי המנהלת לתת לו טיפול תרופתי שירגיע אותו ויאפשר לו לתפקד בצורה רגועה ונוחה יותר בבית-הספר. אני לא כל-כך בעד לתת לילד כה צעיר תרופות פסיכאטריות נגד חרדה, ולכן שאלתי היא האם יש תרופות טבעיות (עם דגש על טבעיות) שיכולות לתרום להרגעתו של הילד בצורה שתאפשר לו ללמוד כישורים חברתיים בצורה קלה יותר. בתודה, שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ,תרופות טבעיות להרגעה

ורדי בנש-רביב
    13/02/2009

שלום שרון
    לגבי שאלתך התשובה היא חד משמעית כן. ניתן להתאים לבנך טיפול צמחי מרגיע שיענה על מקור הבעיה ממנה הוא סובל אולם על מטפל מוסמך בעל נסיון בתחום זה בילדים לערוך אבחנה מסודרת ומדוייקת ולא מומלץ לקנות איזשהי תרופה טבעית כללית בהמלצה של רוקח כי ייתכן שלא תענה על הצרכים של בנך ואף תגרום לנזק.

בהצלחה רפואה שלמה
    ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ושאלה נוספת

שרון
    15/02/2009

שלום ורד, ראשית, תודה על תשובתך, והיא בהחלט מעודדת כי בכל חיפושי עד כה נתקלתי רק בגישה לפיה אין טיפול טבעי שיכול להיות יעיל בתחום זה, וזה נראה לי ממש לא הגיוני. אשמח אם תפני אותי למקור כלשהו בו אוכל למצוא מטפלים מוסמכים שיכולים לסייע לי בעניין זה, עדיף באיזור ירושלים. אני פשוט לא ממש יודעת איפה להתחיל לחפש. בתודה, שרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מטפלים

ורדי בנש-רביב
    15/02/2009

אני לא מכירה מטפלים בתחום זה באזור ירושלים, יש את מרפאת מדיטף ברמת אביב, תחפשי באנרנט ואולי הם יוכלו להפנות אותך למקור אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה