חיזוק מערכת החיסון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיזוק מערכת החיסון
    אמיר
    22/03/2009

בני בן 4 ולפני חצי שנה אובחנה אצלו אאזינופיליה חריגה, המלווה בהתפרצויות חום גבוהות למשך מספר ימים (עד 10). יש לציין כי רמות האאזינופילים ירדו עד לתוצאות כמעט תקינות, ללא התערבות רפואית. הוא עובר בירור רפואי המטלוגי. אנחנו מעוניינים להתחיל טיפול נתורופתי (או טיפול מתאים אחר) על מנת לחזק את המערכת החיסונית. האם תוכלו להמליץ על מטפל בעל ניסיון בתחום זה, וכן על כיוון טיפולי ההמתאים לדעתכם? תודה רבה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיזוק מערכת החיסון

הוספת תגובה

• ירקות, פירות ועשב חיטה

אמיר
    24/03/2009

הרבה ויטמינים וקחו אותו לטיולים שינשום אוויר צח. מעניין מה המטפלים ממליצים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיזוק המערכת החיסונית

ורדי בנש-רביב
    25/03/2009

שלום אמיר

אין ספק שקבלת תמיכה מידי הרפואה המשלימה ממש מתבקש פה. אני מגיעה מתחום הרפואה הסינית ואני מכירה היטב את ההשפעה הטובה והמשמעותית שיש לה בטיפול בכלל ובילדים בפרט. מטפל מומחה יערוך אבחנה טובה וייתן טיפול מדוייק שיכלול שינויים תזונתיים אם צריך, דיקור וצמחי מרפא, בכל תחום שתבחרו אני ממליצה לגשתלמטפל שמתמחה בילדים.
    ילדים מטבעם מגיבים מהר והיטב לטיפול ולכן התוצאות יכולות להיות מהירות וטובות.

רפואה שלמה
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה