תינוק בן שנה וחודשיים בוכה בלילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן שנה וחודשיים בוכה בלילות
    רעיה
    28/04/2009

שלום
    בני בן שנה וחודשיים מאז הלידה ועד היום בוכה בלילות, חשבנו שזה בגלל שיניים או אוכל אבל הגענו למסכנה שסיבה כנראה אחרת. ביום הוא ילד נהדר אוכל טוב וישן בצהריים , בלילה אני קמה אליו כ-7-8 פעמים ורק כאשר הוא מותש לחלוטין אז הוא נרדם . אני מבקשת עזרתכם מה עלי לעשות האם יש טיפול אלטרנטיבי לא מזיק שאפשר לתת לו להרגעה?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בכי ליילי

ורדי בנש-רביב
    28/04/2009

שלום רעיה

אכן נשמע מתיש, יחד עם זאת אני משוכנעת שילד בגילו לא זקוק לטיפול "מרגיע" אלא יש לנסות להבין מה מציק לו, מה חסר לו. דבר כזה בהחלט יכול לאבחן מטפל מוסמך ולהדריך אתכם וייתכן שיש צורך גם בהתייחסות טיפולית מסויימת. לא ציינת אם כשהוא בוכה אתם נותנים לו אוכל, או מה מרגיע אותו גם לא צינת אם הוא במסגרת חינוכית. אם מה שמרגיע אותו זו הנוכחות שלכם אולי (בניגוד לעצות של מומחי ילדים פסיכולוגיים למיניהם ..) תהיו איתו פשוט, עם הקושי שלו, תיקחו אותו למיטה שלכם תנו לו את המגע שלכם כמה שיותר, אולי הוא יישן יותר שקט שאתם ממש קרובים, לקום 8 פעמים בלילה זה מאד קשה, לכם כהורים וגם לו כילד קטן שזקוק לשינה על מנת להתפתח ולגדול.
    הייתי מנסה במשך כמה ימים לשהות בלילה קרוב אליו עוד מלפני שהוא בוכה ובמקביל חושבת על פנייה למטפל מומחה בילדים שיתן את חוות דעתו המקצועית.

בהצלחה ולילה טוב
    ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה