אף סתום לבת חודשיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אף סתום לבת חודשיים
    אדווה
    13/10/2009

שלום רב,
    אני ממש אובדת עצות, לבתי בת החודשיים יש אף סתום שמאד מקשה עליה את הנשימה: היא מחרחרת, נושמת בכבדות , בוכה כי זה מציק לה..נחנקת באוכל..

ניסנו הכל: מי מלח, סטרימר, אנאלציה, בצל ליד המיטה, אדים חמים וכלום לא עוזר...
    רופא הילדים הסביר שמדובר ברירית האף שבצירוף לאף הקטן מקשה עליה את הנשימה.
    אני מאכילה אותה בתמ"ל

כולנו סובלים ובעיקר הקטנה האם תוכלי לייעץ מה עוד ניתן לעשות? או לספר מנסיונן של אמהות אחרות מתי זה אמור לעבור?

תודה,
    אדווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אף סתום לבת חודשיים

הוספת תגובה

• אף סתום

ורדי בנש-רביב
    14/10/2009

שלום אדווה

מה שלומך?
    אין ספק שזו בעיה "קטנה" שעושה הרבה חוסר נוחות.. כל השיטות שציינת הן שיטות מקובלות אבל דבר אחד לא ניסית.. והוא לברר את מקור הבעיה ולנסות לטפל בה.
    למה יש נזלת?!!
    לילדה קטנטנה בת חודשיים לא אמורה להיות שום נזלת או צינון לאורך זמן ופה הייתי עושה הכל כדי לרדת לשורש העניין, הסיכויים הם שהתמ"ל גורם לה ליצירת לחות עודפת בגוף ואף ליחה שחוסמים את מעברי האף, אצל ילדים זה מאד פשוט. לכן הייתי ממליצה קודם כל לעבור לתקופה לתמ"ל על בסיס צמחי לגמרי וכן אפילו הייתי פונה למטפל המומחה בילדים שיעזור בפתירת הלחות (דיקור וצמחי מרפא) זה טיפול פשוט ויעיל וקצר טווח שמאד ייקל עליה.
    אין צורך בכל המוצרים והשיטות שציינת, רק בשינוי קטן שייקל עליה ויישפר את בריאותה, האף הסתום זה רק ביטוי- ענף של הבעיה.

בהצלחה
    ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה