אי יציאה ופליטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי יציאה ופליטות
    ענת
    27/01/2010

שלום,

בני בן חודשיים וחצי יונק מלא.

מזה כ-8 ימים לא היתה יציאה. הוא סובל מגזים, דוחף עם הרגליים , בוכה ומתענה מכאב וגם אני איתו. ניסינו מסג'ים, קירוב רגליים לבטן וכלום לא עוזר.

מה עוד ניתן לעשות?

כמו כן התחיל התחיל גם לפלוט.

האם יש קשר בין אי יציאה ופליטות?

אודה לתשובה מהירה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי יציאה ופליטות

הוספת תגובה

• עצירות

ורדי בנש-רביב
    27/01/2010

שלום ענת

אצל תינוקות יונקים עצירות של מספר ימים אפילו שבוע אינה נחשבת בעיה, בעיקר כי חלב האם מתעכל בשלמות וכמעט שאין "חומר" להוציא, אבל אם התחילו כאבים ואת חווה שהוא סובל יש להתייחס לכך ולהקל עליו, ייתכן מאד שמדובר במשהו שאת אכלת או בתרופה/תוסף מזון שלקחת לאחרונה שכן הכל "עובר חלב" , גם רגש, כך שהייתי מציעה מבחינתך לבדוק את זה וחוץ מזה לשתות (את בעצמך) תה שומר וקמומיל בימים הקרובים, גם זה יקל עליו וכן עליך להימנע ממוצרי חלב, פרי הדר וירקות "כרוביים"- ברוקולי, כרוב, וכן הלאה. חוץ מזה באשר אליו הייתי ממליצה על פורמולה טבעית להקלה על המצב כמו גלי-קול ההומיאופתי (אפשר לקנות בכל בית טבע מצוי) או מוצר טבעי של ברא צמחים (פורמולה מוכנה המוצעת לציבור) שתקל עליו. בנוסף הייתי מעסה לו את הבטן עם שמן עדין, סיבובים איטיים עם כוון השעון וכן את עצם הזנב שלו על מנת לשפר את תנועת העיכול ולעזור לו בשחרור.

בהצלחה רבה.
    ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ענת
    29/01/2010

ורדי שלום,

מודה לתשובתך.

אמרת שחלב אם מתעכל בשלמותו ואין כמעט תוצר לוואי (קקי) .

אז איך זה שבני היה עד לפני שבועיים עושה צואה כל יום. מה קרה לשינויים הפתאומיים בהרגלי היציאות שלו? (אם אני לא שיניתי כלום בהרגלי התזונה שלי)

על מה זה מעיד השינויים בהרגלי היציאות?

שוב, כבר היום זה היום ה-8 שאינו עושה צואה והוא מתפתל מכאבי בטן נוראיים שכוללים גזים "מסריחים" (אז כנראה שכן נשאר תוצר בקיבה, אחרת איך יש גזים "מסריחים"???)

כמו כן אמרת לשתות פורמולה של קמומיל =שומר. האם זוהי חליטה ביחד או כל אחד לחוד?

איפה ניתן להשיג זאת? המליצי לי על שם חברה שאוכל לקנות את החליטות הנ"ל.

שוב תודה ושבת שלום.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ההמשך

ורדי בנש-רביב
    29/01/2010

שבת שלום ענת

את צודקת במחשבה שלך, אם בדרך כלל היציאות שלו תקינות זה מעט מפתיע ולא אופייני, גזים מסריחים מעידים על סינדרום של הצטברות (גם זה מצב שכיח אצל ילדים) מזון שנשאר במערכת העיכול יותר ממה שהוא אמור, לעיתים בגלל האכלת יתר, לפעמים בגלל יציאת שיניים, לעיתים בגלל שינוי תזונתי, חיסונים, או מצב רגשי / פיזי של האמא. האמת שדיקור פשוט יכול לעזור לו מאד, אני בטוחה שכל יום שחולף לא מטיב עם ההרגשה של שניכם.

בנוגע לחליטות, אפשר למצוא בצמחי ברא (יש בתל אביב אם אתם במרכז) תמצית מרוכזת שמכילה צמחים אלה, אני שולחת לך לינק של התמצית, את יכולה להתקשר אליהם ולבקש שישלחו לך בדואר או לגשת ולאסוף, שמה Kid1 בכל מקרה התמצית היא לשימושך ולשימושו גם. תקראי כבר בעצמך.
    http://www.bara.co.il/- תיכנסי למוצרים- פורמולות פטנט- למאגר פורמולות הפטנט- ילדים -גזים ועצירות

מקווה שהנה זה וזה עובר.

שבת שלום
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוקות נולדים עם מערכת עיכול חלש

ד``ר אריה מבר
    31/01/2010

תינוקות נולדים עם מערכת עיכול שאינה בשלה. לפיכך החודשים הראשונים לחיים, בהם מערכת העיכול מתמודדת לראשונה עם מזון, קשורים אצל תינוקות רבים בכאבי בטן, גזים, עצירות ופליטות. אין סיבה לחשוש, מרבית התופעות יחלפו מאליהן עד גיל 6 חודשים.
    לתת לתינוק משקה צמחים המכיל שומר וקמומיל.יציאות קשות וכואבות אינו מצב נורמלי ואם התופעה מתמשכת כדאי לפנות לרופא לבירור וטיפול. חשוב לזכור שעצירות אמיתית בתינוקות היא דבר נדיר ביותר.במידה והתינוק פולט לעיתים קרובות וכמויות גדולות יש לנקוט בצעדים הבאים :

יש להימנע מהשכבת התינוק מיד לאחר הארוחה ולהרחיקו מסביבת מעשנים.
    לתת לתינוק ארוחות קטנות ותכופות יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמנים

סמדר אוקו
    04/02/2010

את יכולה לנסות להוסיף לשמן שאיתו את מעסה טיפה אחת של נענע לכפית שמן עיסוי, זה עוזר להניע את מערכת העיכול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה