מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות עיכולאלנה09/02/2010
שלום רב!
בני כמעט בן 7 חודשים סובל מאז הלידה מבעיות עיכול שונות:בהתחלה גאזים, אחר כך היה חשד לרפלוקס ועכשיו עם המוצקים יש כאבי בטן. מגיל 3 חודשים הוא מטופל בדיקור. באופן כללי יש שיפור , אך כל דבר "חריג" כמו חיסון או שיניים כל פעם מוציאים אותו מאיזון. רוב היום הוא לא שקט, מתבכיין גם על הידיים ומוציא הרבה גראפסים. הוא יונק בלבד, המוצקים לא מתקבלים אצלו ברצון וזה גם גורם ליציאות "בלחץ"(לא עצירות). עכשיו הוא גם מתחיל להתעורר בלילה ומסביביות 4-5 בבוקר לא נרדם עד 9. אני ממש עייפה(בטוח צריכה גם חיזוק) וחייבת להוסיף טיפול נוסף לדיקור. אנא המליצו לי על מטפל בשיטה המתאימה באיזור נס ציונה.
בתודה מראש
אלנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עיכול
ורדי בנש-רביב09/02/2010שלום אלנה
נשמע קצת מתיש אבל אפשר לעזור, דיקור כאמור מקל, אני הייתי מוסיפה טיפול צמחי מתאים וכן טיפול במגע כמו קרניו-סקראל או שיאצו ואפילו עיסוי ריתמי, מעניין לשמוע את סיפור הלידה שלו, הרבה פעמים לידה קצת ארוכה, עם משככים ובעיקר כזו שמסתיימת בקיסרי גורמת לאיזשהו חסר שקט דומה למה שאת מתארת ואז הילד וההורים זקוקים להדרכה והכוונה מעמיקים יותר אבל יעילים מאד.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלנה10/02/2010ורדי, תודה רבה על התשובה המהירה, המפורטת והאכפתית (להבדיל מפורומים רפואיים אחרים)
הלידה היתה רגילה ולא היתה ארוכה מאוד , כן לקחתי אפידורל וקיבלתי זירוז, את יודעת הרפואה הקונבנציונלית מציעה פתרונות "מתערבים" שכאלה. הבעיה היתה אחרי הלידה, היה אשפוז של 5 ימים כי היו לו נוזלים בריאות וביום הראשון החמצן בדם היה נמוך. כמובן הוא הופצץ באנטיביוטיקה והיה בפגייה בלעדיי וגם קיבל מטרנה בהתחלה כי רצו שיוכל כמויות מדודות ולא ממש הסבירו לי שאפשר ורצוי לשאוב. בקיצור, התחלנו קצת ברגל שמאל:-)
כפי שציינתי, אני רוצה להתחיל איתו טיפול נוסף מעבר לדיקור. האם את יכולה להמליץ על מישהו/י באיזור ראשון-נס ציונה-רחובות?
שוב תודה רבה
אלנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
ורדי בנש-רביב10/02/2010אלנה
אני לא מכירה מטפלת או מטפל שמתמחה במגע בילדים באזור זה, אני יכולה להמליץ על ירון סופר שהוא מומחה לצמחי מרפא באזור ואיש מקסים וכן על מיכל קופר (היא אוסטואופטית- קרניו-סקראל) שנמצאת באזור תל אביב, אני לא בטוחה איפה בדיוק.
אולי מישהו מהם יוכל להמליץ אם זה לא יתאים..
ירון סופר- 052-3627258
את מיכל תצטרכי לחפש אולי בגוגל...
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמנים
סמדר אוקו13/02/2010בלי לסתור את מה שכבר כתבו כאן, כטיפול ביתי, את יכולה לעשות לילדך עיסוי בטן עדין עם כיוון השעון + באזור הגב המותני והתחתון בשמן בסיס שדולל בו שמן אתרי קמומיל רומאי בריכוז של 1.5%, כלומר 3 טיפות ל-10 מ"ל שמן בסיס. קמומיל מאד מרגיע - גם לעיכול ולכאבי עיכול וגם באופן כללי. גם חום הידיים של אמא עושה את שלו.
בברכה
סמדר אוקו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)