מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות עיניים לתינוקתח.30/05/2010
שלום רב,
בתי בת שנה וחודשיים ונמצאת אתי בבית. בחודש האחרון הופיע לה אודם בעין אחת, בחלק הלבן, ולאחר שקיבלנו טיפות אנטיביוטיות הדלקת עברה גם לעין השניה וגם בה טיפלנו. לא היו הפרשות אלא רק אודם. היום, שבוע לאחר שסיימנו את הטיפול, האודם בעיניים שוב חזר.
מה אפשר לעשות כדי למנוע את הגירוי בעיניים? היא לא נמצאת בסביבת ילדים ואני מקפידה מאוד על שטיפת ידיים מרובה וסטריליות בכלל.
מה עלי לעשות כדי להימנע מדלקות/גירויים בעיניים בעתיד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת עיניים
ורדי בנש-רביב31/05/2010שלום לך
נשמע שלדלקת העיניים של ביתך יש אופי אלרגי משהו, בעיקר אם הטיפול האנטיביוטי לא עזר, ופה יש לזכור שבעונות מסויימות יש פריחה של עצים שהיא אלרגנית וכן יותראובך או אבק, ייתכן שחיית מחמד חדשה הצטרפה למשפחה. אז קודם כל כדאי לשמור על עיניים נקיות, יש מטליות סטריליות לעיניים, כמו מגבונים של דר פישר או של חברה אחרת וכדאי לנקות את העיניים פעמיים ביום- מנקים מבחוץ כשהעין סגורה מכוון פנים העין לרקה- בעצם זה ניקיון של העפעפיים שעליהם מצטברים מזהמים. פרט לכך חשוב לצמצם את מספר הגורמים שעלולים לעורר את מערכת החיסון לתגובתיות יתר כמו מאכלים שונים -מוצרי חלב, סוכרים, בוטנים-במבה.וכן אפשר לעשות לה קומפרסים של תה קמומיל להרגעת העין. אם את מניקה אפשר גם לטפטף טיפת חלב לכל עין- עובד כמו קסם.
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודם בעיינים
ד``ר אריה מבר31/05/2010מומלץ מאוד בדיקה וטיפול אצל הומאופתי בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


.jpg)
