תינוק בן שנה וארבע מחרחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן שנה וארבע מחרחר
    עינת
    02/06/2010

שלום
    התינוק שלי בן שנה וארבע והוא מחרחר מהיום שהוא נולד יש ימים שפחות ויש ימים שממש שומעים את החירחור
    האם יש תרופה שניתן לקחת כדי שזה יפסיק? מה ניתן לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן שנה וארבע מחרחר

הוספת תגובה

• תינוק בן שנה מחרחר

ד``ר אריה מבר
    02/06/2010

טיפולים מומלצים דיקור והומאופתיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוק מחרחר

ורדי בנש-רביב
    02/06/2010

שלום עינת

לא ציינת כמה דברים חשובים כמו האם בנך יונק או לא, האם הוא חלה בזמן הזה, האם הוא קיבל את חיסוני הינקות או לא. בכל מקרה לפני שאמליץ על טיפול הייתי נגשת לרופא ילדים לבדוק את העניין. הרבה פעמים מדובר בנוזלים קלים או בתקיעות של חלב במעברים לאחר הנקה ולפעמים מדובר במה שנקרא אדנואיד או שקד שלישי. אין ממה לחשוש, זה מצב הניתן לטיפול. אבל קודם כל חשובה האבחנה. אם אין סיבה רפואית שדורשת התייחסות הייתי ממליצה הלך לגשת לטיפול אצל מטפל מומחה בילדים, גם אם יש לבנך שקד שלישי לרוב בגילאים הצעירים זה בר טיפול, ילדים מגיבים מהר לטיפול.

בהצלחה ורפואה שלמה
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה