מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן שנה וארבע מחרחרעינת02/06/2010
שלום
התינוק שלי בן שנה וארבע והוא מחרחר מהיום שהוא נולד יש ימים שפחות ויש ימים שממש שומעים את החירחור
האם יש תרופה שניתן לקחת כדי שזה יפסיק? מה ניתן לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוק בן שנה מחרחר
ד``ר אריה מבר02/06/2010טיפולים מומלצים דיקור והומאופתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוק מחרחר
ורדי בנש-רביב02/06/2010שלום עינת
לא ציינת כמה דברים חשובים כמו האם בנך יונק או לא, האם הוא חלה בזמן הזה, האם הוא קיבל את חיסוני הינקות או לא. בכל מקרה לפני שאמליץ על טיפול הייתי נגשת לרופא ילדים לבדוק את העניין. הרבה פעמים מדובר בנוזלים קלים או בתקיעות של חלב במעברים לאחר הנקה ולפעמים מדובר במה שנקרא אדנואיד או שקד שלישי. אין ממה לחשוש, זה מצב הניתן לטיפול. אבל קודם כל חשובה האבחנה. אם אין סיבה רפואית שדורשת התייחסות הייתי ממליצה הלך לגשת לטיפול אצל מטפל מומחה בילדים, גם אם יש לבנך שקד שלישי לרוב בגילאים הצעירים זה בר טיפול, ילדים מגיבים מהר לטיפול.
בהצלחה ורפואה שלמה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם את/ה טיפוס בוגדני?
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)