מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תולעים לילדה בת 12לא רצוי08/06/2010
שלום,
אני בת 12 ויש לי תולעים במעיים.
אני לא סיפרתי עדיין להורים שלי ואני רוצה לדעת אם יש דרך להיפטר מזה מבלי שההורים ידעו.
בבקשה.. אם יש דרך אז תעזרי לי בבקשה!!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תולעים
ורדי בנש-רביב09/06/2010שלום לך נחמדת
למה את מתביישת מההורים? תולעים מגיעות בדרך כלל בגלל אכילה של מוגזמת של מתוקים ושילוב מצער אך לא נורא של כניסה של התולעים לגוף דרך ידיים לא נקיות , זה מאד מאד נפוץ ושכיח וממש לא נורא.
רופא המשפחה נותן בדרך כלל טיפול פשוט מאד- נוזל לבליעה (בדרך כלל לשלושה ימים) שנקרא ורמוקס. אם את נורא מתביישת ואת יכולה ללכת לבד לרופא אז זו אפשרות, בכל מקרה חבל על ההסתרה המיותרת, זה ממש לא באשמתך וזה ממש לא נורא, דברי בכמה מילים עם אמא, תגידי לה שנראה לך שיש לך תולעים ואם היא יכולה לבקש מהרופא תרופה.
כל מיני תחליפים טבעיים אפשריים אבל גם אותם צריך להזמין מבית מרקחת מיוחד, ולשלוח אותם בדואר ושוב זה מסובך.
בבקשה אל תתביישי, תאזרי אומץ ותתגברי על המבוכה, זה רגע קטן שיעבור ואת תרגישי יותר טוב.
בהצלחה!!!
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 12 לא מספרת להורים
ד``ר אריה מבר09/06/2010חשוב מאוד לדעת שבגילך כל דבר חייבת לשאול להורים.לתולעים במעיים יש טיפול אבל חשוב מאוד שתדברי עם אבא או אמא.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)