תולעים לילדה בת 12

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תולעים לילדה בת 12
    לא רצוי
    08/06/2010

שלום,
    אני בת 12 ויש לי תולעים במעיים.
    אני לא סיפרתי עדיין להורים שלי ואני רוצה לדעת אם יש דרך להיפטר מזה מבלי שההורים ידעו.
    בבקשה.. אם יש דרך אז תעזרי לי בבקשה!!
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תולעים לילדה בת 12

הוספת תגובה

• תולעים

ורדי בנש-רביב
    09/06/2010

שלום לך נחמדת

למה את מתביישת מההורים? תולעים מגיעות בדרך כלל בגלל אכילה של מוגזמת של מתוקים ושילוב מצער אך לא נורא של כניסה של התולעים לגוף דרך ידיים לא נקיות , זה מאד מאד נפוץ ושכיח וממש לא נורא.
    רופא המשפחה נותן בדרך כלל טיפול פשוט מאד- נוזל לבליעה (בדרך כלל לשלושה ימים) שנקרא ורמוקס. אם את נורא מתביישת ואת יכולה ללכת לבד לרופא אז זו אפשרות, בכל מקרה חבל על ההסתרה המיותרת, זה ממש לא באשמתך וזה ממש לא נורא, דברי בכמה מילים עם אמא, תגידי לה שנראה לך שיש לך תולעים ואם היא יכולה לבקש מהרופא תרופה.
    כל מיני תחליפים טבעיים אפשריים אבל גם אותם צריך להזמין מבית מרקחת מיוחד, ולשלוח אותם בדואר ושוב זה מסובך.
    בבקשה אל תתביישי, תאזרי אומץ ותתגברי על המבוכה, זה רגע קטן שיעבור ואת תרגישי יותר טוב.

בהצלחה!!!

ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 12 לא מספרת להורים

ד``ר אריה מבר
    09/06/2010

חשוב מאוד לדעת שבגילך כל דבר חייבת לשאול להורים.לתולעים במעיים יש טיפול אבל חשוב מאוד שתדברי עם אבא או אמא.בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה