דיקור סיני לחיזוק הריון???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור סיני לחיזוק הריון???
    טניושה
    14/07/2010

שלום, אני בת 24 בשבוע 7, זה הריון השלישי. 2 הקודמים לא נגמרו טוב, זה היו טיפולי IVF בגלל הבעיות זרע. ראשון הפסיק להתפתח בשבוע 6, שני הפסיק בשבוע 8. עשיתי בדיקות דם לקרישיות(הפלות חוזרות) והכל תקין.
    היום אני בהריון 3, נקלטתי טבעי (בעלי עבר ניתוח לפני שנתיים אז יכול להיות שזה עזר).
    יש לי שחלות פוליציסטיות, הידבקות ברחם בגלל ההפלה השניה וציסטה( גם ברחם).
    אני מאוד מודאגת על כל הנושא הזה. רוצה לשמור על הריון , הוא מאוד חשוב לי.

האם קיימים טיפול בדיקור סיני שיכול לעזור לי לחזק איך שהו את הריון, ולאפשר לו להתפתח בצורה תקינה???? ואם כן, כמה זמן זה לוקח עד שזה יתחיל לעבוד ולמי לפנות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור סיני לחיזוק הריון???

הוספת תגובה

• דיקור לחיזוק ההריון

ורדי בנש-רביב
    15/07/2010

שלום טניושה

קודם כל בשעה טובה, נשמע שעברת דרך ארוכה עד ההריון הזה ואני מקווה שהוא יעבור בשלום. בנוגע לשאלתך, דיקור בשילוב עם צמחי מרפא יכול בהחלט לעזור להריון ולמצבך הכללי כדי לשאת את ההריון יחד עם זאת חשוב לציין שהריון חלש ופגום לא יחזיק מעמד בדרך כלל ואם הוא לא אמור להתקיים יהיה קשה מאד ולשמרו וטוב שכך, הריון חזק ובריא מאידך יחזיק גם טלטלות חזקות.. ככה זה- כוח הטבע.
    בכל מקרה נשמ שעברת הרבה ולכן טיפול בהחלט יכול לחזק אותך ולהביא אותך לבריאות טובה שתאפשר לך הריון בריא וטוב.
    אני ממליצה לך בחום, מבחינת זמנים כדאי להתחיל טיפול בהקדם האפשרי, זה עוזר כבר מהרגע הראשון..

בהצלחה!!!
    ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה