שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרון
    05/08/2010

אני חייבת לעבור בדיקות דם בקרוב (אנחנו מנסים להכנס להריון) הבעייה היא שאני ממש ממש פוחדת!! מבדיקות דם!! כל החיים זה היה ככה (גם אצל אמי ואחיותיי...) עברתי כמה בדיקות בחיי אבל תמיד זה היה מלווה בסחרחורות, קוצר נשימה, חיוורון וכמעט - עילפון. ניסיתי בעצת אמי לעשות זאת בשכיבה, אני כמובן לא מסתכלת על המחט אבל זה לא עוזר.
    גיליתי, שאם דעתי מוסחת - זה דווקא בסדר, אבל היא לא יכולה להיות מוסחת יותר מכמה שניות.

זו בדיקה שאני חייבת לבצע - ובקרוב. אני תוהה מה מקור הפחד הזה, והאם יש טיפול אלטרנטיבי שיודע להתמודד איתו? אין לי עניין לקחת תרופות נגד חרדה...

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חרדת מחטים

ורדי בנש-רביב
    08/08/2010

שלום שרון

תשמחי לדעת שאת לא היחידה?.. בדרך כלל זה לא מקל אבל בכל זאת..
    אפשר להצטייד בתמצית רסקיו של פרחי באך שאפשר לקנות בכל בית טבע ולקחת מינון מקסימלי ביום של הבדיקות.. דבר נוסף הוא לקחת איתך מישהו שיודע להרגיע אותך ולתת לך ביטחון שיעזור לכוון אותך מבחינת תשומת לב ונשימה מרגיעה, בנוסף אפשר לקבל דיקור אוזן עם מחטים שנשארות באוזן (זעירות ולא כואבות) שעוזרות להרגעה..

בהצלחה
    ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בפחדים

ד``ר אריה מבר
    10/08/2010

טיפול ב אצל מטפל בפרחי באך עוזר לכל בעיה של פחדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה