מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשרון05/08/2010
אני חייבת לעבור בדיקות דם בקרוב (אנחנו מנסים להכנס להריון) הבעייה היא שאני ממש ממש פוחדת!! מבדיקות דם!! כל החיים זה היה ככה (גם אצל אמי ואחיותיי...) עברתי כמה בדיקות בחיי אבל תמיד זה היה מלווה בסחרחורות, קוצר נשימה, חיוורון וכמעט - עילפון. ניסיתי בעצת אמי לעשות זאת בשכיבה, אני כמובן לא מסתכלת על המחט אבל זה לא עוזר.
גיליתי, שאם דעתי מוסחת - זה דווקא בסדר, אבל היא לא יכולה להיות מוסחת יותר מכמה שניות.
זו בדיקה שאני חייבת לבצע - ובקרוב. אני תוהה מה מקור הפחד הזה, והאם יש טיפול אלטרנטיבי שיודע להתמודד איתו? אין לי עניין לקחת תרופות נגד חרדה...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת מחטים
ורדי בנש-רביב08/08/2010שלום שרון
תשמחי לדעת שאת לא היחידה?.. בדרך כלל זה לא מקל אבל בכל זאת..
אפשר להצטייד בתמצית רסקיו של פרחי באך שאפשר לקנות בכל בית טבע ולקחת מינון מקסימלי ביום של הבדיקות.. דבר נוסף הוא לקחת איתך מישהו שיודע להרגיע אותך ולתת לך ביטחון שיעזור לכוון אותך מבחינת תשומת לב ונשימה מרגיעה, בנוסף אפשר לקבל דיקור אוזן עם מחטים שנשארות באוזן (זעירות ולא כואבות) שעוזרות להרגעה..
בהצלחה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בפחדים
ד``ר אריה מבר10/08/2010טיפול ב אצל מטפל בפרחי באך עוזר לכל בעיה של פחדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)