מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אטופיק דרמטיטיסיפעת08/09/2010
שלום.בני בן ה-4.5 חדשים סובל מאטופיק דרמטיטיס.היום התחלתי איתו דיקור סיני.הוא ניזון מהנקה מלאה לכן המטפלת המליצה לי להפסיק לצרוך מוצרי חלב.שאלתי היא איך אני מספקת סידן לגופי ללא מוצרי החלב שהיוו חלק חשוב בתזונה שלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידן ומוצרי חלב?
ורדי בנש-רביב08/09/2010שלום ושנה טובה
למרבה ההפתעה מוצרי חלב פרה לא מספקים סידן כמו שנהוג לחשוב, חלב פרה נועד להזין עגלים- יצורים ענקיים ביחס אלינו ולכן החלב מותאם לגופם ומכיל כמויות גדולות של זרחן וזה גורם דווקא לגופנו לאבד סידן, בנוסף הלקטוז קשה לנו, בני האדם לעיכול, כך שההפסד לא גדול, במקום, יש מוצרים מהחי והצומח שמכילים כמויות אדירות של סידן זמין לגוף כמו שומשום מלא- טחינה מלאה מטחינת רחיים וכן סרדינים וטופו. תעשי טוב לגופך ולגוף בנך בכך שתימנעי ממוצרי חלב.
בברכת שנה טובה ובריאה
ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקורות של סידן במזון
ד``ר אריה מבר11/09/2010אטופיק דרמטיטיס (המכונה אסטמה של העור) הינה בעיית עור על בסיס מתמשך (כרונית). היא גורמת להתייבשות העור, לגרד עז, ולאחר מכן להופעתה של פריחה אדומה ובולטת.
מקורות של סידן במזון
ביצים, לחם, סלמון, , סרדינים, טחינה, ברוקולי, תרד, שעועית אפויה, גרגרי חומוס, עדשים, פולי סויה, טופו, תפוזים, שקדים, זרעוני שומשום, דגני בוקר מועשרים, מיץ תפוזים וחלב סויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)


.jpg)
