שיער לבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער לבן
    מאירה
    02/11/2010

בערך מגיל 30 גיליתי 2 שערות לבנות.כיום 5 שנים אחרי יש לי כבר יותר.האם זה נורמלי שבגיל זה מתחיל שיער לבן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער לבן

הוספת תגובה

• שיער לבן

ד``ר אריה מבר
    02/11/2010

מדובר במצב של חוסר בפיגמנטים הצובעים את השיער ואת תאי הגוף, שלרוב מופיע בגיל מבוגר יותר, אבל בגלל סיבות תורשתיות יכול להופיע בשלבים אחרים בחיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער לבן - תגובה

ורדי בנש-רביב
    03/11/2010

שלום מאירה

בהחלט יכול להיות שבגילך מתחילה האפרה של השיער אבל יש כמה דברים שניתן לעשות על מנת לעצור או להאט את האפרת השיער. ההמלצה הכי טובה שאוכל לתת לך תהיה לגשת לטיפול פרטני ובו יתאימו לך צמחי מרפא שידועים כמעשירי שיער ומאיטים את הזדקנותו (בסופו של דבר לפי הרפואה הסינית מדובר רק בסימפטום וכדאי להתייחס לשורש- תרתי משמע) פרט לכך יש מזונות כמו למשל שומשום שחור הידועים ביכולתם להזין את השיער. כיום ניתן גם למצוא בבתי טבע מוצרים טבעיים המחזקים את השיער ומונעים את הזדקנותו המוקדמת.

בהצלחה!
    ורדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי !

גל
    28/11/2010

הבעיה שלי כנראה קצת יותר חמורה ! אני בת 20 ויש לי כבר 2 שערות לבנות מקדימה
    איזה מוצרים אלו שמעכבים את זה ?
    ועוד שאלה... האם שתי שערות לבנות מעידות על מגמה ?
    אשמח לתשובה.. תודה מראש :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ! - תגובה

ורדי בנש-רביב
    29/11/2010

קשה לומר אם זו מגמה ובכל מקרה אפשר למצוא חלק מהמוצרים על המדפים בסופר פארם ולהתייעץ עם הרוקח..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה