מישהו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהו?
    אני
    10/03/2011

הבן שלי מאוד נרתע ממגע, הוא מאוד רגיש למגע וכל מגע קטן מדגדג אותו או מרגיז אותו. למה זה קורה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מישהו?

הוספת תגובה

• הבן שלי מאוד נרתע ממגע,

ד``ר אריה מבר
    10/03/2011

כדי לאתר ילד בעל קשיים בתחום החושי-תנועתי צריך המטפל לערוך תצפית על תפקודו התחושתי, המוטורי הגס, המוטורי העדין ותפקוד הידיים במטלות כמו גזירה ופעילות בצבע או בעיפרון.ממליץ מאוד לאיבחון החושי-תנועתי אפילו בגן או בבית הספר .
    אני ממליץ שינוי בתזונה עלייה בכמות הירקות החיים והטריים המכילים ויטמנים ואינזימים אשר משפרים ספיגה של הויטמינים בגוף. הירקות המומלצים ביותר הם ירקות ירוקים כגון ברוקולי, סלרי, עלי מנגולוד, ותרד, שכן הם עשירים במגנזיום המוריד היפראקטיביות ומשפר ויסות חושי. שינויים בתזונה צריכים להיות הדרגתיים ולכלול את כל בני המשפחה.
    שינויים התזונתיים היא להרגיל אותם לאט לאט ולשתף אותם בכל תהליכי השינוי. אם יש משהו שילד מאוד נרתע ממנו צריך לברר מה מפריע לו, אולי המרקם או הטעם ואז לחשוף אותו למוצר, לתת לו לגעת ולטעום. שיתוף הילד בהכנת האוכל.
    הפרעה בוויסות התחושתי מאובחנת במכונים להתפתחות הילד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה