טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בMRI מצויין שזהו איזור קורטיקלי ותת-קורטיקלי באיזור ההיפוקומפוס ומידאלי באונה טמפורלית שמאלית של הארכת זמני הרפיה וצביעה. מתאים לתהליך תופס מקום בעל ממאירות נמוכה. האבחנה מבדלת כולל DNET וגנגליוגלימה. יתכן שמיקום הגידול אז גורם להתפרציות הזעם? אם כן מה ניתן לעשות? אני מציינת שאנחנו במעקב נויירולוגי וכן יש לי תור בסוף החודש לפרופסור קוסטנטיני להמשך מעקב. פשוט אני נמצאת בחרדה ורוצה לדעת אם יש משהוא שאפשר לעשות בינתיים.
תודה שלומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מיקום התהליך יכול להסביר את התפרצויות הזעם. לפי תיאור התשובה הפתולוגית מדובר בתהליך בעל פרוגנוזה טובה. מעקב אצל נוירוכירורג ילדים הינו הדבר הנכון להמשך הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד