ניתוח להסרת איפודרמואיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להסרת איפודרמואיד
    לי
    27/02/2008

אמי בת ה 57 עברה ניתוח להסרת גידול שפיר מולד. לאחר כמה ימי אשפוז, חזרה הביתה כמעט לתפקוד מלא, רק שאז, ביום אחד, הראש התנפח ובמיון התגלו נוזלים שהצטברו וכן שטף דם בצד ימין שאשר לדברי הרופא לא משפיע על תפקודים. היא עברה עוד ניתוח שלאחריו היא לא מתעוררת כבר 10 ימים. היא לא לגמרי בחוסר הכרה, מזיזה ידיים, רגליים, מהנהנת בראש לפעמים כששואלים אותה משהו ואפילו פוקחת עיניים לסרוגין. אבל נדמה כי היא בעולם משלה. האם סוג כזה של שינה - כאשר כל הפרמטרים תקינים כולל סי טי, יכול להעיד על התאוששות והאם אפשר כי תחזור לעצמה? פשוט, המצב נמשך 10 ימים כאשר גם לניתוח נכנסה כשהיא נמצאת במצב של סבל אקוטי המונע ממנה לתפקד. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח להסרת איפודרמואיד

הוספת תגובה

• ניתוח שני

ד``ר שלמה סטיב ג`קסון
    02/03/2008

לי שלום

לא הסברת מהו הניתוח השני שעברה,
    קשה מתאורך להבין כי אמרת שהרופא אמר שסימניה הקלינים לא קשורים לתפקודה???????

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנסה להסביר

לי
    02/03/2008

שטף הדם והלחץ התוך מוחי הן הסיבות לניתוח השני. לאחר החיבור למד הלחץ, המד הראה 44 - כשצריך להיות מתחת ל-20. לכן ניתחו שוב. שטף הדם נספג, אבל היא לא ממש מתעוררת כבר שבועיים. יש אומרים כי הפרכוסים גורמים לכך. יש שינויים מזעריים מדי יום. היא מזיזה את כל הגוף ולא מעט, אם מפריע לה משהו, כמו למשל לסדר לעצמה את הסדין, היא מסוגלת לעשות כן. אפילו לגרד את האף...היא פוקחת עיניים מדי פעם ומזהה את הסובבים אותה, אך מבע פניה לא משתנה. זומבי משהו. דבר מה גורם לה לא להיות מסוגלת להתעורר לחלוטין. השאלה שלי היא האם ידועים מקרים כאלה שנדמה כי האדם רק מתנמנם לו... כשבעצם הוא נראה כמו מסומם.כשדיברתי על הסימנים החיוביים הכוונה היתה שבדיקות סי-טי, זיהומים למינהם, בדיקות דם, וכל בדיקה נוספת שעושים, הכל יוצא תקין. רק שהיא... לא מתעוררת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחן הזמן יקבע

ד``ר שלמה סטיב ג`קסון
    03/03/2008

לי שלום

מבחן הזמן יקבע-יש לתת למוח להתאושש מהמצב הקשה שהיה נתון בו.

לחץ תוך מוחי גבוה יכול לגרום לתיאורים שאת מציינת ,

רפואה שלמה
    ד"ר ג'קסון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו