מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנא תשובתך נימולים באזור החזה+רגליישירה21/02/2013
ד"ר שלום רב,
כתבתי תוכן הודעתי שוב כהודעה חדשה, חשבתי שאולי לא ראית שאלותיי, ראה עפ"י כתובת המייל שלי,:
תודה רבה על תשובותיך. הייתי גם אצל אורטופד כירורג עמוד שדרה, אשר ראה גם הוא את הדיסק של ה-MRI (בנוסף לנוירולוג כפי שציינתי במייל הקודם שלי אליך), ואמר שה-MRI תקין, ללא עדות ללחץ על חוט השדרה וללא כל עדות לפתלוגיה בתוך חוט השדרה.כותב בסיכום מכתבו: כרגע אין עדות קלינית או דימותית לתהליך דלקתי, זיהומי או תופס מקום בעה"ש הצווארי/גבי.
מכיוון שאם אני מבינה נכון, מבחינה אורטופדית ו/או נוירולוגית לא נמצאה הסיבה לתלונותיי!
מכיוון שאני סובלת מאותם תחושות אשר החלו לי כפי שציינתי באזור החזה/צלעות בצד שמאל ועד עתה ויש לי לחץ מסויים באזור זה, (צלע 3-4 בקו אקסילרי קידמי כפי שציין בזמנו כירורג שד), וכן את אותם תחושות של זרמים/רטטים/נימולים הן באזור בית החזה, והן ברגליים, (שכאמור רגליים התווסף לי כעבור כחודש, חודשיים לאחר שהתלוננתי על חלק עליון), רציתי לשאול בבקשה, האם יש עוד איזה בדיקה שעלי לבצע, כגון C.T. חזה למשל? על מנת לברר מה התופעה הזו? לציין שאני די חוששת מקרינות נוספות ואם יש יתרון בבדיקת MRI מכוון לבית החזה? מכוון לצלעות? (לציין שביצעתי צילום רנטגן של בית החזה והצלעות שהיה תקין).
אני מבינה שנבדקתי באזור עמוד השדרה באופ ן יסודי,וזה לא בא מאזור הגב, עמוד השדרה, אלא מקדימה ששם זה מקור הבעיה , לא נבדקתי כלל למעט צילום רנטגן של בית החזה והצלעות שיצא תקין. כמו כן בוצע מיפוי עצמות שיצא תקין.
מה דעתך?
האם עלי לבצע C.T. בית חזה? MRI חזה? צלעות?
אודה מאד לתשובתך.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תשובתך נימולים באזור החזה+רגליי - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק26/02/2013הייתי פונה לנוירולוג לצורך המשך הערכה וברור טרם לברור רנטגני נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא תשובתך נימולים באזור החזה+רגליי - תגובה - תגובה
פרופ` אייל יצחיאק26/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)